Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deutschland Uruguay
bye-bye Tactiek URU 4312
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 8
2 Gele kaarten 5
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
79.8 gemiddelde waardering 81.6
uitmuntend Schieten wonderbaarlijk
uitmuntend Passen uitmuntend
wonderbaarlijk Verdedigen magisch


2e minuut.
Heindel speelt de bal door. Mies met een sublieme pass. Peschke is nu in balbezit. Peschke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland - Uruguay 1:0

12e minuut.
Jannasch met een sublieme pass. Peschke rent richting de bal. Met opzet legt Uechi zijn tegenspeler op de grond. Uechi krijgt een gele kaart. Peschke raakt geblesseerd tijdens het duel. Mies komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Casarini onderschept slim de pass. Casarini geeft de bal voor. Marino bereikt de bal nog maar net als eerste. Marino schiet op doel. Falkenmayer probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Flankenwolf kopt de bal weg. Jannasch geeft de bal voor. Made bereikt de bal nog maar net als eerste. Made haalt uit met een fantastische trap. Gandara probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Ferreri is nu in balbezit. Marino bereikt de bal nog maar net als eerste. Flankenwolf tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Flankenwolf krijgt een gele kaart. Marino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ferreri met een snel genomen vrije trap. Marino maakt een snoekduik en kopt de bal. Falkenmayer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deutschland - Uruguay 1:1

27e minuut.
Peschke rent richting de bal. Sawitzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Marino maakt een afschuwelijke overtreding. Marino krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Ferreri is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferreri met een snelle inworp. Barilko geeft een hoge lob. Delmas krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Falkenmayer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Antoriano onderschept slim de pass. Antoriano geeft de bal voor. Ferreri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreri geeft een hoge lob. Marino springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Casarini speelt de bal door. Ferreri is nu in balbezit. Ferreri speelt de bal door. Marino rent richting de bal. Marino schiet op doel. Falkenmayer bokst de bal weg.

45e minuut.
Ferreri met een sublieme pass. Marino rent richting de bal. Flankenwolf tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Flankenwolf krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland 59%, Uruguay 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deutschland - Uruguay 1:1

53e minuut.
Mies rent richting de bal. Met opzet legt Chuquimia zijn tegenspeler op de grond. Mies is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mies zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sawitzki maakt een snoekduik en kopt de bal. Gandara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Montserrat onderschept slim de pass. Montserrat probeert naar een medespeler te passen. Delmas is nu in balbezit. Marino rent richting de bal. Marino schiet op doel. Falkenmayer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Barilko zal de hoekschop nemen. Delmas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Barilko passt de bal zonder na te denken. Marino rent richting de bal. Reh legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Marino neemt zijn aanloop. Falkenmayer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

65e minuut.
Mies geeft de bal voor. Sawitzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rincón krijgt een gele kaart. Sawitzki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sawitzki kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Gandara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland - Uruguay 2:1

67e minuut.
Falkenmayer geeft een hoge lob. Made rent richting de bal. Montserrat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montserrat krijgt een gele kaart. Made raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Made kan niet meer verder spelen. Milde komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Marino is nu in balbezit. Pien onderschept slim de pass. Delmas maakt een afschuwelijke overtreding. Delmas krijgt een gele kaart. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Marino stond buitenspel. Crema komt het veld opgelopen. Reh neemt vlug de vrije trap. Milde rent richting de bal. Milde draait met de bal, schiet en ... Gandara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Barilko met een sublieme pass. Daar is Jannasch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jannasch passt de bal zonder na te denken. Peschke is nu in balbezit. Peschke draait met de bal, schiet en ... Gandara bokst de bal weg.

74e minuut.
Uechi onderschept slim de pass. Uechi geeft een hoge lob. Inworp. Mies met de inworp. Jannasch geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Peschke controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Monzó komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Ferreri verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreri probeert naar een medespeler te passen. Marino is nu in balbezit. Marino schiet op doel. Falkenmayer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Reh geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferreri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marino rent richting de bal. Marino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ferreri heeft problemen om de bal te vangen. Ferreri passt de bal in één keer door. Marino bereikt de bal nog maar net als eerste. Marino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Falkenmayer trapt de bal weg. Sawitzki kopt de bal weg. Peschke is nu in balbezit. Milde bereikt de bal nog maar net als eerste. Milde draait met de bal, schiet en ... Gandara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Uechi geeft een lange en hoge pass. Ferreri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreri passt de bal met de wreef. Marino rent richting de bal. Marino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland 52%, Uruguay 48%.
Deutschland - Uruguay 2:1