Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-05-21 10:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Türkiye Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14472
Türkiye België
mid2ıieri Tactiek Belgium 1 R
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
76.7 gemiddelde waardering 75.3
outstanding Schieten excellent
formidable Passen outstanding
brilliant Verdedigen brilliant


3e minuut.
Nahum geeft de bal voor. Ulutürk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turtelboom. Turtelboom krijgt een gele kaart. Ulutürk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ulutürk kan niet meer verder spelen. Demiray komt het veld opgelopen. Demiray met een snel genomen vrije trap. Dinçtürk maakt een snoekduik en kopt de bal. Danneels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Demiray is nu in balbezit. Demiray geeft een hoge lob. Sukatmaz kopt de bal weg. Dinçtürk is nu in balbezit. Dinçtürk haalt uit met een fantastische trap. Danneels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Daar is Mestach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mestach geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Erpençe met de inworp. Yenice geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Mestach geeft een hoge lob. D`Heuvaert is nu in balbezit. Aladal begaat een overtreding. Aladal krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Inworp. Bocquet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Joliet bereikt de bal nog maar net als eerste. Joliet geeft een hoge lob. D`Heuvaert springt en kopt de bal. Soyugür verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. D`Heuvaert springt en kopt de bal. Soyugür bokst de bal weg.

37e minuut.
Erpençe geeft een lange en hoge pass. Dinçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiryn legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dinçtürk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dinçtürk legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Danneels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Türkiye 50%, België 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Türkiye - België 0:0

59e minuut.
Yenice rent richting de bal. Sukatmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpençe bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpençe draait met de bal, schiet en ... Danneels werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Topçuoğlu komt het veld opgelopen. Nizamoğlu komt het veld opgelopen.

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vrancken komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Klungelig pakt Nahum de bal. Vrancken speelt de bal door. Vrancken rent richting de bal. Vrancken draait met de bal, schiet en ... Soyugür maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkiye - België 0:1

72e minuut.
Yenice probeert naar een medespeler te passen. Demiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Demiray geeft de bal voor. Topçuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Topçuoğlu schiet op doel. Danneels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Erpençe zal de hoekschop nemen. Topçuoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Danneels bokst de bal weg. Nizamoğlu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Türkiye - België 1:1

74e minuut.
Nahum met een sublieme pass. Erpençe is nu in balbezit. Erpençe met een sublieme pass. Topçuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Topçuoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Topçuoğlu is nu in balbezit. Turtelboom tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Topçuoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Batshuayi komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Schroyen de bal onder controle te krijgen. Demiray met een sublieme pass. Yenice rent richting de bal. Yenice geeft een hoge lob. Nizamoğlu springt en kopt de bal. Danneels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Erpençe passt de bal met de wreef. Demiray probeert naar een medespeler te passen. Yenice is nu in balbezit. Yenice geeft een lange en hoge pass. Nizamoğlu springt en kopt de bal. Danneels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Topçuoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkiye - België 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Türkiye 44%, België 56%.
Türkiye - België 2:1