Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-06-03 19:31
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: GoyCo Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 7658
GoyaNS Omladinac
3-3 Tactiek 3 na 3
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
17 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 30.9
average Schieten weak
solid Passen good
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Torres probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sladaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ognjanov is nu in balbezit. Sladaković verovert de bal door een tackle van achteren. Sladaković haalt uit met een fantastische trap. Filisiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Torres passt de bal in één keer door. Doppler bereikt de bal nog maar net als eerste. Doppler geeft de bal voor. Sladaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Sladaković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Klungelig pakt Brnović de bal. Ognjanov met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Torres neemt de hoekschop. Sladaković maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Ognjanov passt de bal in één keer door. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres passt de bal in één keer door. Sladaković is nu in balbezit. Sladaković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Doppler passt de bal zonder na te denken. Adak bereikt de bal nog maar net als eerste. Adak probeert naar een medespeler te passen. Sladaković is nu in balbezit. Sladaković haalt uit met een fantastische trap. Filisiński bokst de bal weg.

18e minuut.
Brnović probeert de bal met de borst te controleren. Doppler bereikt de bal nog maar net als eerste. Brnović verovert de bal door een tackle van achteren. Brnović haalt uit met een fantastische trap. Plaettner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GoyaNS - Omladinac 0:1

22e minuut.
Brnović passt de bal in één keer door. Măcriş is nu in balbezit. Torres begaat een overtreding. Torres krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Măcriş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Măcriş zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Brnović bereikt de bal nog maar net als eerste. Brnović passt de bal zonder na te denken. Măcriş rent richting de bal. Măcriş draait met de bal, schiet en ... Plaettner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Četnik passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Măcriş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brnović is nu in balbezit. Brnović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torres met een snelle inworp. Măcriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Sladaković onderschept slim de pass. Sladaković haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Brnović is nu in balbezit. Torres onderschept slim de pass. Torres probeert naar een medespeler te passen. Sladaković is nu in balbezit. Sladaković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Doppler probeert naar een medespeler te passen. Jager probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Măcriş neemt de hoekschop. Brnović springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Vasković passt de bal met de wreef. Banjević heeft problemen om de bal te vangen. Dragić probeert naar een medespeler te passen. Torres is nu in balbezit. Torres draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Torres is nu in balbezit. Torres passt de bal in één keer door. Ognjanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sladaković onderschept slim de pass. Sladaković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GoyaNS 56%, Omladinac 44%.
GoyaNS - Omladinac 0:1

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Torres neemt de hoekschop. Sladaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Sladaković schiet op doel. Ognjanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Torres neemt de hoekschop. Brnović speelt de bal door. Sladaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Sladaković draait met de bal, schiet en ... Ognjanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Filisiński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GoyaNS - Omladinac 1:1

50e minuut.
Torres passt de bal in één keer door. Sladaković rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Măcriş. Măcriş krijgt een gele kaart. Sladaković raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sladaković kan niet meer verder spelen. Josipović komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Josipović rent richting de bal. Ognjanov verovert de bal door een tackle van achteren. Torres is nu in balbezit. Torres draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Gurović is nu in balbezit. Jager is nu in balbezit. Jager geeft een lange en hoge pass. Josipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Josipović haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GoyaNS 50%, Omladinac 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GoyaNS - Omladinac 1:1