Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-06-10 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cota 1950
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1885
Piatra Arsa Fierbinti FC
tiki-taka Tactiek test
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 36.5
adequate Schieten adequate
average Passen weak
weak Verdedigen solid


20e minuut.
Năstase speelt de bal door. Manys is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Niziołek. Niziołek krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Gałczyński passt de bal met de wreef. Dalmaz rent richting de bal. Funar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalmaz onderschept slim de pass. Dalmaz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nopcea met de inworp. Nicoliţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicoliţă haalt uit met een fantastische trap. Hoksa probeert de bal aan de voet te houden. Spirin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piatra Arsa 49%, Fierbinti FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Piatra Arsa - Fierbinti FC 0:0

55e minuut.
Niziołek probeert de bal aan de voet te houden. Gałczyński is nu in balbezit. Funar maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Funar moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Funar schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

57e minuut.
King rent richting de bal. King geeft de bal voor. Gałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałczyński haalt uit met een fantastische trap. Peiti probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ulmanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nopcea geeft de bal voor. Lisota kopt de bal weg. Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński draait met de bal, schiet en ... Peiti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ulmanu geeft de bal voor. Nicoliţă is nu in balbezit. Nicoliţă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Chiţul geeft de bal voor. Hoksa probeert de bal aan de voet te houden. Kósa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicoliţă verovert de bal door een tackle van achteren. Nicoliţă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra Arsa - Fierbinti FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piatra Arsa 66%, Fierbinti FC 34%.
Piatra Arsa - Fierbinti FC 1:0