Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-06-15 13:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: 2016
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7429
Sài Gòn HAIPHONG
Test 1.6 Tactiek 123
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 43.5
very good Schieten average
very good Passen good
good Verdedigen incredible


2e minuut.
Rodríguez Cabo is nu in balbezit. Rodríguez Cabo geeft een hoge lob. Soursos kopt de bal weg. Kurusa rent richting de bal. Kurusa schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kurusa rent richting de bal. Eriş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kurusa raakt geblesseerd tijdens het duel. Kurusa kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Davidovici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sài Gòn - HAIPHONG 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sài Gòn 61%, HAIPHONG 39%.
Sài Gòn - HAIPHONG 1:0

53e minuut.
Rodríguez Cabo rent richting de bal. Rodríguez Cabo passt de bal in één keer door. Subocz rent richting de bal. Subocz geeft een hoge lob. Kurusa krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Davidovici met een harde bal richting middenveld. Meuris kopt de bal weg. Daar is Maciejak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fodor rent richting de bal. Maciejak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Rodríguez Cabo verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Cabo geeft een lange en hoge pass. Kurusa kopt de bal weg. Soursos bereikt de bal nog maar net als eerste. Soursos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Soursos geeft een hoge lob. Daar is Kozalak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurusa haalt uit met een fantastische trap. Davidovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sài Gòn - HAIPHONG 2:0

75e minuut.
Brito raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jiljí met een snelle inworp. Meuris speelt de bal door. Fodor rent richting de bal. Fodor schiet op doel. Karbowiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Karbowiak trapt de bal weg. Soursos rent richting de bal. Soursos probeert naar een medespeler te passen. Kurusa is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sài Gòn - HAIPHONG 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sài Gòn 65%, HAIPHONG 35%.
Sài Gòn - HAIPHONG 3:0