Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venezuela U21 Nederland U21
U21 442N Tactiek Italy
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.7 gemiddelde waardering 51.3
very good Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Daar is Aristeguieta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aristeguieta geeft een lange en hoge pass. Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta schiet op doel. van Wijk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Nederland U21 1:0

3e minuut.
Jaspe passt de bal zonder na te denken. Aristeguieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bouy krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Inworp. Aristeguieta met een snelle inworp. Babel bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta verovert de bal door een tackle van achteren. Landaeta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Inworp. Mata met een snelle inworp. Raat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo verovert de bal door een tackle van achteren. Gallardo draait met de bal, schiet en ... van Wijk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rep bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta verovert de bal door een tackle van achteren. van der Ploeg verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Nederland U21 2:0

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aristeguieta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Babel rent richting de bal. Landaeta onderschept slim de pass. Landaeta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert van der Ploeg de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Nederland U21 3:0

35e minuut.
Raat verovert de bal door een tackle van achteren. Raat met een sublieme pass. Andersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Andersen geeft een hoge lob. van Aanholt springt en kopt de bal. Vera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 48%, Nederland U21 52%.
Venezuela U21 - Nederland U21 3:0

70e minuut.
Inworp. Koonings komt het veld opgelopen. Makoun komt het veld opgelopen. Blind komt het veld opgelopen. Klaiber komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Klungelig pakt van der Ploeg de bal. Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van der Ploeg. Landaeta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jaspe neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. van Wijk bokst de bal weg.

82e minuut.
Raat kopt de bal weg. Blind bereikt de bal nog maar net als eerste. Blind heeft problemen om de bal te vangen. Blind geeft een lange en hoge pass. van Aanholt maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Yriarte geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babel met een snelle inworp. van Aanholt bereikt de bal nog maar net als eerste. van Aanholt schiet op doel. Vera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 45%, Nederland U21 55%.
Venezuela U21 - Nederland U21 3:0