Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-06-18 17:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Brasil Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 12678
Brasil USA
usa.1 Tactiek cio-532-om
53% Balbezit 47%
26% Spel op eigen helft 74%
22 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
79.1 gemiddelde waardering 69.8
outstanding Schieten formidable
incredible Passen formidable
incredible Verdedigen formidable


3e minuut.
Bianchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobo probeert naar een medespeler te passen. Bianchini is nu in balbezit. Bianchini geeft de bal voor. Egídio springt en kopt de bal. McCartney bokst de bal weg.

6e minuut.
Daar is Izzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egídio onderschept slim de pass. Bobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Egídio onderschept slim de pass. Egídio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Motumbo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Egídio de bal. Egídio schiet op doel. McCartney probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Moreira Ferraro passt de bal met de wreef. Adolfo is nu in balbezit. Nixon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nixon krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Adolfo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Adolfo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Motumbo kopt de bal weg. Egídio rent richting de bal. Egídio schiet op doel. McCartney werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Balela passt de bal zonder na te denken. Egídio is nu in balbezit. Bobo begaat een overtreding. Bobo krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Bobo onderschept slim de pass. Bobo geeft de bal voor. Klungelig pakt Estevão de bal. Moreira Ferraro geeft een lange en hoge pass. Egídio springt en kopt de bal. McCartney bokst de bal weg.

16e minuut.
Balela geeft een hoge lob. Egídio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Egídio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Adolfo wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bianchini kopt de bal weg. Adolfo is nu in balbezit. Adolfo passt de bal zonder na te denken. Egídio rent richting de bal. Egídio schiet op doel. McCartney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Bezerra verovert de bal door een tackle van achteren. Kamler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezerra begaat een overtreding. Bezerra krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Bobo passt de bal zonder na te denken. Nixon speelt de bal door. Cleveland bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleveland geeft een hoge lob. Valentino maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Izzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egídio bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzo begaat een overtreding. Izzo krijgt een gele kaart. Egídio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bianchini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Egídio springt en kopt de bal. McCartney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Balela probeert naar een medespeler te passen. Izzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Egídio onderschept slim de pass. Egídio draait met de bal, schiet en ... McCartney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil - USA 1:0

45e minuut.
Egídio kopt de bal weg. Adolfo geeft een lange en hoge pass. Meck kopt de bal weg. Moreira Ferraro is nu in balbezit. Moreira Ferraro geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Pendleton komt het veld opgelopen. Ferreira Pedro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasil 26%, USA 74%.
Brasil - USA 1:0

53e minuut.
Balela is nu in balbezit. Balela geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kamler de bal. Ferreira Pedro rent richting de bal. Ferreira Pedro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Bianchini geeft een hoge lob. Adolfo kopt de bal weg. Bezerra heeft problemen om de bal te vangen. Bezerra geeft een lange en hoge pass. Ferreira Pedro maakt een snoekduik en kopt de bal. McCartney bokst de bal weg.

55e minuut.
Bezerra onderschept slim de pass. Bezerra passt de bal in één keer door. Ferreira Pedro heeft problemen om de bal te vangen. Ferreira Pedro draait met de bal, schiet en ... Paal!

59e minuut.
Bobo geeft de bal voor. Balela kopt de bal weg. Adolfo met een sublieme pass. Bianchini controleert de bal met de borst. Bianchini schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil - USA 2:0

61e minuut.
Bobo speelt de bal door. Izzo is nu in balbezit. Moreira Ferraro verovert de bal door een tackle van achteren. Moreira Ferraro haalt uit met een fantastische trap. McCartney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Freire Mendes komt het veld opgelopen. Pé Torto komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Bianchini passt de bal in één keer door. Adolfo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meck. Adolfo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

75e minuut.
Pé Torto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pé Torto passt de bal met de wreef. Ferreira Pedro rent richting de bal. Ferreira Pedro draait met de bal, schiet en ... McCartney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil - USA 3:0

77e minuut.
Bianchini met een sublieme pass. Freire Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Freire Mendes probeert naar een medespeler te passen. Ferreira Pedro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira Pedro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Izzo rent richting de bal. Moreira Ferraro onderschept slim de pass. Moreira Ferraro passt de bal zonder na te denken. Ferreira Pedro rent richting de bal. Ferreira Pedro draait met de bal, schiet en ... McCartney bokst de bal weg. Freire Mendes rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil - USA 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasil 26%, USA 74%.
Brasil - USA 4:0