Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-06-17 19:19
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Galletto Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6063
Galletto Città dei Candelieri
433romboPiatto Tactiek FOZZATORRESE
40% Balbezit 60%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
36.7 gemiddelde waardering 54.2
poor Schieten very good
average Passen good
adequate Verdedigen solid


5e minuut.
Stemler is nu in balbezit. Cecelea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barriga. Cecelea raakt geblesseerd tijdens het duel. Costanzo wilt de vrije trap nemen. Korjus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Barriga bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriga geeft een hoge lob. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Feijão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galletto - Città dei Candelieri 0:1

13e minuut.
Ohlmark verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parpan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pastva rent richting de bal. Pastva geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Parpan is nu in balbezit. Parpan probeert naar een medespeler te passen. Pastva bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastva schiet op doel. Feijão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galletto - Città dei Candelieri 0:2

24e minuut.
Mestl geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barriga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schweizer rent richting de bal. Schweizer draait met de bal, schiet en ... Feijão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Vadkerti geeft een hoge lob. Schweizer rent richting de bal. Ćwieląg is nu in balbezit. Schweizer verovert de bal door een tackle van achteren. Schweizer draait met de bal, schiet en ... Feijão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mestl heeft problemen om de bal te vangen. Solana rent richting de bal. Solana haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Ohlmark met een sublieme pass. Wijnhard bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijnhard met een sublieme pass. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Feijão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Solana bereikt de bal nog maar net als eerste. Solana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galletto - Città dei Candelieri 0:3

45e minuut.
Cecelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecelea met een sublieme pass. Stemler speelt de bal door. Śliwiok rent richting de bal. Śliwiok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galletto 56%, Città dei Candelieri 44%.
Galletto - Città dei Candelieri 0:3

49e minuut.
Wijnhard is nu in balbezit. Vadkerti onderschept slim de pass. Met opzet legt Costanzo zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Costanzo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Costanzo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

65e minuut.
Doeltrap. Azara komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Parpan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Papadogiannakis komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Papadogiannakis met een sublieme pass. Azara heeft problemen om de bal te vangen. Azara passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Papadogiannakis de bal. Papadogiannakis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ohlmark geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Papadogiannakis met een snelle inworp. Azara is nu in balbezit. Azara draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galletto 56%, Città dei Candelieri 44%.
Galletto - Città dei Candelieri 0:3