Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suomi België
WC666 Tactiek Belgica
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
72.2 gemiddelde waardering 75.2
formidable Schieten outstanding
outstanding Passen outstanding
outstanding Verdedigen brilliant


1e minuut.
Tiurala speelt de bal door. Daar is Soini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vervaet verovert de bal door een tackle van achteren. Kataja geeft een hoge lob. Tiurala krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Purhonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Purhonen passt de bal in één keer door. Rahikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahikainen geeft een lange en hoge pass. Tiurala krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi - België 1:0

5e minuut.
Haerbos rent richting de bal. Inworp. Thiryn met een snelle inworp. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos geeft een lange en hoge pass. Paal! Salmetvuori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
D`Heuvaert probeert naar een medespeler te passen. Haerbos rent richting de bal. Haerbos geeft de bal voor. D`Heuvaert springt en kopt de bal. Salmetvuori probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Suomi - België 1:1

26e minuut.
Haerbos is nu in balbezit. Haerbos passt de bal in één keer door. D`Heuvaert is nu in balbezit. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap. Ojaharju onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vervaet geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. D`Heuvaert springt en kopt de bal. Salmetvuori maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi - België 1:2

31e minuut.
Mestach passt de bal met de wreef. Haerbos probeert naar een medespeler te passen. Cuypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuypers geeft een hoge lob. D`Heuvaert maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. West onderschept slim de pass. West speelt de bal door. Joliet geeft de bal voor. D`Heuvaert maakt een snoekduik en kopt de bal. Salmetvuori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Klungelig pakt Haerbos de bal. Haerbos passt de bal zonder na te denken. D`Heuvaert is nu in balbezit. Cuypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuypers schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Mestach kopt de bal weg. Joliet probeert naar een medespeler te passen. Daar is Haerbos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haerbos geeft een lange en hoge pass. Cuypers maakt een snoekduik en kopt de bal. Salmetvuori bokst de bal weg.

45e minuut.
Haerbos geeft een lange en hoge pass. West controleert de bal met de borst. Cuypers verovert de bal door een tackle van achteren. Cuypers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi - België 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi 63%, België 37%.
Suomi - België 1:3

46e minuut.
Miinala komt het veld opgelopen. Viljanen komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Ojaharju rent richting de bal. Ojaharju speelt de bal door. Purhonen speelt de bal door. Miinala bereikt de bal nog maar net als eerste. Miinala haalt uit met een fantastische trap. Deneuker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Purhonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Purhonen speelt de bal door. Viljanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljanen geeft een hoge lob. Miinala krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Inworp. Bocquet komt het veld opgelopen.

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Batshuayi komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Joliet verovert de bal door een tackle van achteren. Joliet met een sublieme pass. Bocquet rent richting de bal. Bocquet geeft de bal voor. D`Heuvaert springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bocquet rent richting de bal. Bocquet geeft een hoge lob. Honkasalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuypers onderschept slim de pass. Cuypers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Roose is nu in balbezit. Roose probeert naar een medespeler te passen. Bocquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocquet geeft een lange en hoge pass. D`Heuvaert maakt een snoekduik en kopt de bal. Salmetvuori kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Klungelig pakt Viljanen de bal. D`Heuvaert is nu in balbezit. Viljanen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Viljanen krijgt een gele kaart. D`Heuvaert is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cuypers neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Salmetvuori kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi 53%, België 47%.
Suomi - België 1:3