Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-06-17 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: telecom Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 4091
telecom ex-pitestenii
343finnn Tactiek tango
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.3 gemiddelde waardering 52.7
solid Schieten good
good Passen very good
good Verdedigen very good


7e minuut.
Daar is Pleşan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iovan probeert naar een medespeler te passen. Vílchez kopt de bal weg. Băboiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băboiescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Boldici passt de bal zonder na te denken. Vílchez is nu in balbezit. Carvajal onderschept slim de pass. Hananshvili rent richting de bal. Hananshvili schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Iovan probeert naar een medespeler te passen. Vílchez kopt de bal weg. Pleşan heeft problemen om de bal te vangen. Băboiescu is nu in balbezit. Băboiescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Disler is nu in balbezit. Sanchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldici schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Boldici krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Vîscu passt de bal in één keer door. Metev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hananshvili onderschept slim de pass. Hananshvili haalt uit met een fantastische trap. Dică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - ex-pitestenii 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: telecom 47%, ex-pitestenii 53%.
telecom - ex-pitestenii 0:1

46e minuut.
Savuţă komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Klungelig pakt Urzică de bal. Gahrenstein verovert de bal door een tackle van achteren. Gahrenstein met een sublieme pass. Hananshvili is nu in balbezit. Hananshvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - ex-pitestenii 0:2

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Iovan met een harde bal richting middenveld. Carvajal kopt de bal weg. Hananshvili rent richting de bal. Hananshvili haalt uit met een fantastische trap. Savuţă bokst de bal weg.

64e minuut.
Andrieş geeft een lange en hoge pass. Mazrreku probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carvajal rent richting de bal. Carvajal geeft een hoge lob. Hananshvili maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Gahrenstein geeft de bal voor. Vlaicu heeft problemen om de bal te vangen. Disler rent richting de bal. Vlaicu onderschept slim de pass. Vlaicu draait met de bal, schiet en ... Savuţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: telecom 49%, ex-pitestenii 51%.
telecom - ex-pitestenii 0:2