Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-06-22 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: flora2006 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6161
flora2006 PYUNIK ABOVYAN
grupir Tactiek 523
45% Balbezit 55%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
41.9 gemiddelde waardering 40.1
excellent Schieten average
adequate Passen adequate
weak Verdedigen average


3e minuut.
Vascu probeert naar een medespeler te passen. Humphreys rent richting de bal. Klungelig pakt Humphreys de bal. Humphreys geeft de bal voor. Turbuţan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flora2006 - PYUNIK ABOVYAN 0:1

9e minuut.
Vascu onderschept slim de pass. Vascu geeft de bal voor. Turbuţan kopt de bal weg. Humphreys bereikt de bal nog maar net als eerste. Humphreys haalt uit met een fantastische trap. Schoofs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Norayan geeft een lange en hoge pass. Ponk rent richting de bal. Ponk passt de bal zonder na te denken. Daar is Maljković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maljković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Thalmann kopt de bal weg. Ciorchine probeert naar een medespeler te passen. Daar is Norayan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kállay passt de bal zonder na te denken. Harant is nu in balbezit. Harant geeft een lange en hoge pass. Maljković is nu in balbezit. Maljković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
flora2006 - PYUNIK ABOVYAN 1:1

41e minuut.
Tota geeft een hoge lob. Mahakyan kopt de bal weg. Thalmann kan de bal niet met de borst controleren. Thalmann haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flora2006 41%, PYUNIK ABOVYAN 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
flora2006 - PYUNIK ABOVYAN 1:1

48e minuut.
Norayan passt de bal zonder na te denken. Tovmassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovmassyan geeft een lange en hoge pass. Humphreys bereikt de bal nog maar net als eerste. Humphreys draait met de bal, schiet en ... Schoofs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turner komt het veld opgelopen.

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Maljković stond buitenspel. Sapela komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Kállay probeert de bal aan de voet te houden. Harant is nu in balbezit. Harant probeert naar een medespeler te passen. Thalmann is nu in balbezit. Thalmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ponk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sapela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kállay onderschept slim de pass. Kállay geeft de bal voor. Maljković springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flora2006 - PYUNIK ABOVYAN 2:1

65e minuut.
Inworp. Gertmenyan komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Mahakyan kopt de bal weg. Daar is Tovmassyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harant geeft een lange en hoge pass. Thalmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalmann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Ulaşkın passt de bal met de wreef. Batchelor bereikt de bal nog maar net als eerste. Batchelor geeft de bal voor. Menegucci is nu in balbezit. Menegucci schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flora2006 50%, PYUNIK ABOVYAN 50%.
flora2006 - PYUNIK ABOVYAN 2:1