Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-06-22 19:55
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: nk simultanka Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 9558
nk simultanka Deportivo Sta Clara
53k1 Tactiek PD-523.2
40% Balbezit 60%
51% Spel op eigen helft 49%
1 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
43.9 gemiddelde waardering 55.5
zwak Schieten zeer goed
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


10e minuut.
Klungelig pakt Komnen de bal. Almoshnino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sereći begaat een overtreding. Sereći krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Almoshnino passt de bal in één keer door. Daar is Valdivia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almoshnino rent richting de bal. Almoshnino geeft een lange en hoge pass. Canaleta krijgt zijn hoofd ertegen. Wahadło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Pobrić rent richting de bal. Canaleta is nu in balbezit. Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Canaleta verovert de bal door een tackle van achteren. Canaleta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Fabri geeft een lange en hoge pass. Meriño rent richting de bal. Meriño passt de bal in één keer door. Canaleta is nu in balbezit. Canaleta schiet op doel. Wahadło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Sereći zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Komnen rent richting de bal. Almoshnino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Almoshnino krijgt een gele kaart. Komnen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Komnen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gorzkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzkowicz draait met de bal, schiet en ... Huzior kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Komnen kopt de bal weg. Canaleta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nk simultanka - Deportivo Sta Clara 0:1

35e minuut.
Mergiu verovert de bal door een tackle van achteren. Mergiu passt de bal met de wreef. Almoshnino bereikt de bal nog maar net als eerste. Almoshnino geeft een lange en hoge pass. Canaleta springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nk simultanka - Deportivo Sta Clara 0:2

43e minuut.
Almoshnino is nu in balbezit. Almoshnino passt de bal in één keer door. Canaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz draait met de bal, schiet en ... Wahadło bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk simultanka 54%, Deportivo Sta Clara 46%.
nk simultanka - Deportivo Sta Clara 0:2

61e minuut.
Daar is Brene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brene geeft een lange en hoge pass. Canaleta is nu in balbezit. Draba rent richting de bal. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Draba is nu in balbezit. Draba met een sublieme pass. Mergiu is nu in balbezit. Mergiu passt de bal met de wreef. Almoshnino speelt de bal door. Wahadło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nk simultanka - Deportivo Sta Clara 0:3

66e minuut.
Daar is Canaleta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canaleta geeft een hoge lob. Ibisz rent richting de bal. Ibisz haalt uit met een fantastische trap. Wahadło werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nk simultanka - Deportivo Sta Clara 0:4

69e minuut.
Daar is Canaleta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Draba onderschept slim de pass. Mergiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz schiet op doel. Wahadło bokst de bal weg.

85e minuut.
Mergiu met een sublieme pass. Almoshnino rent richting de bal. Fabri begaat een overtreding. Fabri krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk simultanka 49%, Deportivo Sta Clara 51%.
nk simultanka - Deportivo Sta Clara 0:4