Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-06-22 19:55
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: East Padulj city Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 10685
East Padulj city quid pro quo
trening Tactiek 4_3_1_2_jaz
49% Balbezit 51%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 72
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 65.5
zwak Schieten briljant
goed Passen uitmuntend
redelijk Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Paala verovert de bal door een tackle van achteren. Paala speelt de bal door. Tiurala is nu in balbezit. Tiurala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - quid pro quo 0:1

4e minuut.
Ślepecki kopt de bal weg. Daar is Lozes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lozes speelt de bal door. Tiurala is nu in balbezit. Tiurala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - quid pro quo 0:2

5e minuut.
Batković rent richting de bal. Lozes onderschept slim de pass. Lozes met een sublieme pass. Klungelig pakt Paala de bal. Paala draait met de bal, schiet en ... Doles bokst de bal weg.

5e minuut.
Doles met een harde bal richting middenveld. Arrigoni rent richting de bal. Arrigoni met een sublieme pass. Paala bereikt de bal nog maar net als eerste. Paala schiet op doel. Doles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tiurala is nu in balbezit. Tiurala schiet op doel. Doles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - quid pro quo 0:3

7e minuut.
Ślepecki is nu in balbezit. Ślepecki passt de bal zonder na te denken. Tiurala rent richting de bal. Tiurala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - quid pro quo 0:4

8e minuut.
Ślepecki kopt de bal weg. Arrigoni heeft problemen om de bal te vangen. Arrigoni probeert naar een medespeler te passen. Paala bereikt de bal nog maar net als eerste. Paala schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Arrigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrigoni passt de bal zonder na te denken. Paala rent richting de bal. Paala haalt uit met een fantastische trap. Doles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - quid pro quo 0:5

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lozes met een snelle inworp. Ślepecki probeert naar een medespeler te passen. Tiurala rent richting de bal. Tiurala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - quid pro quo 0:6

12e minuut.
Doles speelt de bal door. Arrigoni speelt de bal door. Paala is nu in balbezit. Paala haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tiurala bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - quid pro quo 0:7

13e minuut.
Inworp. Lozes met een snelle inworp. Ślepecki geeft de bal voor. Tiurala is nu in balbezit. Tiurala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - quid pro quo 0:8

14e minuut.
Arrigoni kopt de bal weg. Ślepecki geeft de bal voor. Paala bereikt de bal nog maar net als eerste. Paala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - quid pro quo 0:9

16e minuut.
Lozes verovert de bal door een tackle van achteren. Lozes speelt de bal door. Tiurala is nu in balbezit. Tiurala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - quid pro quo 0:10

20e minuut.
Ślepecki rent richting de bal. Ślepecki speelt de bal door. Tiurala is nu in balbezit. Tiurala passt de bal zonder na te denken. Paala rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Paala probeert de bal met de borst te controleren. Paala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - quid pro quo 0:11

22e minuut.
Dack met een sublieme pass. Horvatić bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvatić passt de bal met de wreef. Paala rent richting de bal. Paala draait met de bal, schiet en ... Doles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Arrigoni kopt de bal weg. Ślepecki probeert de bal met de borst te controleren. Ślepecki met een sublieme pass. Tiurala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiurala haalt uit met een fantastische trap. Doles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tiurala geeft een lange en hoge pass. Paala is nu in balbezit. Paala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - quid pro quo 0:12

25e minuut.
Paala passt de bal in één keer door. Lozes is nu in balbezit. Lozes met een sublieme pass. Tiurala rent richting de bal. Tiurala draait met de bal, schiet en ... Doles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Arrigoni onderschept slim de pass. Arrigoni speelt de bal door. Paala bereikt de bal nog maar net als eerste. Paala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - quid pro quo 0:13

27e minuut.
Štavlić probeert naar een medespeler te passen. Horvatić heeft problemen om de bal te vangen. Tiurala onderschept slim de pass. Tiurala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ślepecki kopt de bal weg. Arrigoni is nu in balbezit. Arrigoni probeert naar een medespeler te passen. Paala bereikt de bal nog maar net als eerste. Paala haalt uit met een fantastische trap. Doles bokst de bal weg.

32e minuut.
Ślepecki met een sublieme pass. Tiurala is nu in balbezit. Tiurala met een sublieme pass. Klungelig pakt Paala de bal. Paala schiet op doel. Doles bokst de bal weg. Paala is nu in balbezit. Paala haalt uit met een fantastische trap. Doles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - quid pro quo 0:14

34e minuut.
Klungelig pakt Lozes de bal. Lozes passt de bal met de wreef. Tiurala bereikt de bal nog maar net als eerste. Paala bereikt de bal nog maar net als eerste. Paala schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Ślepecki geeft een hoge lob. Paala is nu in balbezit. Tiurala is nu in balbezit. Tiurala draait met de bal, schiet en ... Doles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - quid pro quo 0:15

37e minuut.
Doles trapt de bal weg. Horvatić probeert de bal met de borst te controleren. Arrigoni is nu in balbezit. Arrigoni geeft de bal voor. Paala maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - quid pro quo 0:16

40e minuut.
Dack is nu in balbezit. Daar is Ślepecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ślepecki passt de bal met de wreef. Tiurala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiurala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Lozes probeert naar een medespeler te passen. Tiurala probeert naar een medespeler te passen. Daar is Paala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - quid pro quo 0:17

42e minuut.
Tiurala geeft een hoge lob. Doles probeert naar een medespeler te passen. Ślepecki kopt de bal weg. Arrigoni geeft een lange en hoge pass. Tiurala springt en kopt de bal. Doles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paala is nu in balbezit. Paala schiet op doel. Doles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tiurala is nu in balbezit. Tiurala haalt uit met een fantastische trap. Doles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - quid pro quo 0:18

44e minuut.
Ślepecki kopt de bal weg. Arrigoni rent richting de bal. Arrigoni met een sublieme pass. Tiurala is nu in balbezit. Tiurala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - quid pro quo 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: East Padulj city 91%, quid pro quo 9%.
East Padulj city - quid pro quo 0:19

46e minuut.
Tiurala passt de bal met de wreef. Lozes is nu in balbezit. Lozes met een sublieme pass. Klungelig pakt Tiurala de bal. Tiurala schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Arrigoni probeert naar een medespeler te passen. Tiurala heeft problemen om de bal te vangen. Tiurala geeft een lange en hoge pass. Paala bereikt de bal nog maar net als eerste. Paala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - quid pro quo 0:20

49e minuut.
Lozes geeft een lange en hoge pass. Daar is Paala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiurala is nu in balbezit. Tiurala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - quid pro quo 0:21

50e minuut.
Lozes met de inworp. Ślepecki speelt de bal door. Tiurala rent richting de bal. Tiurala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - quid pro quo 0:22

51e minuut.
Lozes met de inworp. Ślepecki probeert naar een medespeler te passen. Tiurala heeft problemen om de bal te vangen. Tiurala haalt uit met een fantastische trap. Doles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - quid pro quo 0:23

52e minuut.
Ślepecki rent richting de bal. Ślepecki passt de bal in één keer door. Tiurala is nu in balbezit. Tiurala schiet op doel. Doles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - quid pro quo 0:24

54e minuut.
Brzoja probeert naar een medespeler te passen. Batković rent richting de bal. Lozes verovert de bal door een tackle van achteren. Lozes geeft een lange en hoge pass. Paala springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Arrigoni kopt de bal weg. Ślepecki speelt de bal door. Tiurala is nu in balbezit. Tiurala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - quid pro quo 0:25

56e minuut.
Lozes rent richting de bal. Lozes probeert naar een medespeler te passen. Tiurala rent richting de bal. Tiurala schiet op doel. Doles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - quid pro quo 0:26

57e minuut.
Bogdanovs geeft een lange en hoge pass. Ślepecki is nu in balbezit. Ślepecki passt de bal met de wreef. Daar is Paala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paala haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tiurala geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Tiurala probeert naar een medespeler te passen. Doles met een sublieme pass. Dack met een sublieme pass. Daar is Tiurala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiurala met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paala rent richting de bal. Paala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - quid pro quo 0:27

62e minuut.
Dack bereikt de bal nog maar net als eerste. Dack passt de bal met de wreef. Ślepecki probeert naar een medespeler te passen. Tiurala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiurala schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Ślepecki speelt de bal door. Paala rent richting de bal. Tiurala rent richting de bal. Tiurala geeft een lange en hoge pass. Paala maakt een snoekduik en kopt de bal. Doles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paala bereikt de bal nog maar net als eerste. Paala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - quid pro quo 0:28

65e minuut.
Doles probeert naar een medespeler te passen. Horvatić controleert de bal met de borst. Arrigoni probeert naar een medespeler te passen. Paala rent richting de bal. Paala geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Paala bereikt de bal nog maar net als eerste. Paala passt de bal met de wreef. Tiurala rent richting de bal. Tiurala schiet op doel. Doles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - quid pro quo 0:29

69e minuut.
Ślepecki rent richting de bal. Ślepecki passt de bal met de wreef. Tiurala rent richting de bal. Tiurala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - quid pro quo 0:30

70e minuut.
Doles probeert naar een medespeler te passen. Dack kopt de bal weg. Ślepecki is nu in balbezit. Ślepecki geeft een hoge lob. Tiurala krijgt zijn hoofd ertegen. Doles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paala is nu in balbezit. Paala haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - quid pro quo 0:31

72e minuut.
Arrigoni met een snelle inworp. Ślepecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepecki met een sublieme pass. Paala bereikt de bal nog maar net als eerste. Paala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - quid pro quo 0:32

73e minuut.
Koryciński geeft een lange en hoge pass. Arrigoni kopt de bal weg. Ślepecki probeert naar een medespeler te passen. Tiurala rent richting de bal. Tiurala haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Doles trapt de bal weg. Arrigoni rent richting de bal. Arrigoni passt de bal in één keer door. Paala is nu in balbezit. Paala haalt uit met een fantastische trap. Doles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tiurala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiurala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - quid pro quo 0:33

75e minuut.
Štavlić probeert naar een medespeler te passen. Horvatić heeft problemen om de bal te vangen. Tiurala onderschept slim de pass. Tiurala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ślepecki passt de bal met de wreef. Tiurala is nu in balbezit. Tiurala passt de bal met de wreef. Paala bereikt de bal nog maar net als eerste. Paala draait met de bal, schiet en ... Doles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Arrigoni speelt de bal door. Paala is nu in balbezit. Paala met een sublieme pass. Tiurala is nu in balbezit. Tiurala draait met de bal, schiet en ... Doles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Ślepecki met een sublieme pass. Doles met een sublieme pass. Arrigoni kopt de bal weg. Ślepecki geeft de bal voor. Paala krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tiurala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiurala schiet op doel. Doles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - quid pro quo 0:34

82e minuut.
Ślepecki is nu in balbezit. Ślepecki probeert naar een medespeler te passen. Tiurala rent richting de bal. Tiurala schiet op doel. Doles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - quid pro quo 0:35

83e minuut.
Paala is nu in balbezit. Paala passt de bal zonder na te denken. Tiurala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiurala schiet op doel. Doles probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Tiurala bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - quid pro quo 0:36

85e minuut.
Ślepecki heeft problemen om de bal te vangen. Ślepecki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lozes de bal. Lozes geeft een hoge lob. Paala maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Tiurala krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - quid pro quo 0:37

86e minuut.
Lozes met een snelle inworp. Ślepecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepecki passt de bal in één keer door. Tiurala rent richting de bal. Tiurala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - quid pro quo 0:38

88e minuut.
Paala bereikt de bal nog maar net als eerste. Paala met een sublieme pass. Tiurala is nu in balbezit. Tiurala haalt uit met een fantastische trap. Doles maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Arrigoni is nu in balbezit. Arrigoni passt de bal met de wreef. Paala is nu in balbezit. Paala haalt uit met een fantastische trap. Doles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - quid pro quo 0:39

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: East Padulj city 94%, quid pro quo 6%.
East Padulj city - quid pro quo 0:39