Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-06-23 21:08
  • Bekerwedstrijd: Champions Cup
  • Stadion: The Garden
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 55999
Orionci Violet Boys F.C.
payana532wo Tactiek COME ON YOU V.B.
56% Balbezit 44%
70% Spel op eigen helft 30%
6 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 11
67.8 gemiddelde waardering 74.2
excellent Schieten outstanding
excellent Passen outstanding
excellent Verdedigen outstanding


5e minuut.
Rubint probeert naar een medespeler te passen. Hage is nu in balbezit. Hage geeft de bal voor. Vilgats rent richting de bal. Vilgats haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Cioară is nu in balbezit. Cioară passt de bal met de wreef. Riadchenko is nu in balbezit. Riadchenko haalt uit met een fantastische trap. Cienciała maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orionci - Violet Boys F.C. 1:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuñón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Natouri geeft de bal voor. Vilgats krijgt zijn hoofd ertegen. Fitipaldi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Orionci - Violet Boys F.C. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orionci 74%, Violet Boys F.C. 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orionci - Violet Boys F.C. 1:1

48e minuut.
Dohm bereikt de bal nog maar net als eerste. Dohm probeert naar een medespeler te passen. Tuñón is nu in balbezit. Tuñón geeft de bal voor. Lin springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Riadchenko rent richting de bal. Hage tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Riadchenko raakt geblesseerd tijdens het duel. Maraš met een snel genomen vrije trap. Riadchenko krijgt zijn hoofd ertegen. Cienciała bokst de bal weg.

52e minuut.
Riadchenko controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cassanello neemt vlug de vrije trap. Lin kopt de bal weg. Vilgats rent richting de bal. Vilgats schiet op doel. Fitipaldi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Tuñón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñón geeft een hoge lob. Lin kopt de bal weg. Vilgats rent richting de bal. Vilgats haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Tošović heeft problemen om de bal te vangen. Lin rent richting de bal. Tošović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lin raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vilgats neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Aranđelović geeft de bal voor. Dohm rent richting de bal. Dohm geeft een hoge lob. Lin rent richting de bal. Lin haalt uit met een fantastische trap. Fitipaldi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Cemović probeert naar een medespeler te passen. Riadchenko rent richting de bal. Cassanello schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cassanello krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orionci 67%, Violet Boys F.C. 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orionci - Violet Boys F.C. 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Aranđelović is nu in balbezit. Aranđelović passt de bal in één keer door. Mahşer rent richting de bal. Lin rent richting de bal. Lin haalt uit met een fantastische trap. Fitipaldi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin haalt uit met een fantastische trap. Fitipaldi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orionci - Violet Boys F.C. 1:2

103e minuut.
Tišma passt de bal in één keer door. Rubint rent richting de bal. Rubint geeft een lange en hoge pass. Vilgats rent richting de bal. Vilgats draait met de bal, schiet en ... Fitipaldi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orionci 70%, Violet Boys F.C. 30%.
Orionci - Violet Boys F.C. 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orionci 65%, Violet Boys F.C. 35%.
Orionci - Violet Boys F.C. 1:2