Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-06-22 19:31
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: SPARTAK Rakovník Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8202
SPARTAK Rakovník Dunadan Rangers
trenink Tactiek Bree v.11b
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 40.4
good Schieten excellent
weak Passen adequate
weak Verdedigen average


1e minuut.
De Simpelaere rent richting de bal. MacLairish verovert de bal door een tackle van achteren. Rósa rent richting de bal. MacLairish onderschept slim de pass. MacLairish haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Jalil trapt de bal weg. Majid rent richting de bal. Pírek begaat een overtreding. Majid raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

3e minuut.
Horymír is nu in balbezit. Horymír passt de bal met de wreef. De Simpelaere probeert naar een medespeler te passen. Soeharto rent richting de bal. Soeharto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Styszko trapt de bal weg van het doel. Daar is Teřich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majid rent richting de bal. Majid draait met de bal, schiet en ... Styszko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Varesi verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. De Simpelaere geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Majid krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Hariga kopt de bal weg. Scrigna rent richting de bal. Scrigna speelt de bal door. Daar is MacLairish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacLairish draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Pírek de bal onder controle te krijgen. Hariga bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariga probeert naar een medespeler te passen. Majid bereikt de bal nog maar net als eerste. Majid schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Rakovník - Dunadan Rangers 0:1

16e minuut.
De Simpelaere met een sublieme pass. Majid heeft problemen om de bal te vangen. Soeharto rent richting de bal. Majid rent richting de bal. Majid haalt uit met een fantastische trap. Styszko bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Rakovník - Dunadan Rangers 0:2

18e minuut.
Andante is nu in balbezit. Soeharto onderschept slim de pass. Soeharto probeert naar een medespeler te passen. Majid bereikt de bal nog maar net als eerste. Majid haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Rakovník - Dunadan Rangers 0:3

19e minuut.
De Simpelaere met de inworp. Rósa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rósa probeert naar een medespeler te passen. Soeharto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soeharto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Pírek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pírek probeert naar een medespeler te passen. Orava probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hariga rent richting de bal. Hariga haalt uit met een fantastische trap. Styszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Stijnen geeft een hoge lob. Daar is Pírek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majid bereikt de bal nog maar net als eerste. Majid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Rakovník - Dunadan Rangers 0:4

26e minuut.
Andante geeft een hoge lob. Hamdar rent richting de bal. Horymír schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Horymír moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Horymír schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

39e minuut.
Pírek is nu in balbezit. Hamdar onderschept slim de pass. Hamdar passt de bal in één keer door. Daar is Majid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTAK Rakovník 49%, Dunadan Rangers 51%.
SPARTAK Rakovník - Dunadan Rangers 0:4

47e minuut.
Hariga probeert naar een medespeler te passen. Rósa is nu in balbezit. Rósa geeft een hoge lob. Majid bereikt de bal nog maar net als eerste. Majid haalt uit met een fantastische trap. Styszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Priambodo met een sublieme pass. Majid is nu in balbezit. Majid passt de bal met de wreef. Soeharto is nu in balbezit. Soeharto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Rakovník - Dunadan Rangers 0:5

58e minuut.
Scrigna heeft problemen om de bal te vangen. Teřich bereikt de bal nog maar net als eerste. Teřich passt de bal zonder na te denken. MacLairish rent richting de bal. MacLairish schiet op doel. Jalil bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De Simpelaere passt de bal met de wreef. Hariga bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariga probeert naar een medespeler te passen. Majid bereikt de bal nog maar net als eerste. Majid haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Pírek is nu in balbezit. Pírek geeft een lange en hoge pass. MacLairish is nu in balbezit. MacLairish schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jánosy de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Majid geeft een lange en hoge pass. Orava probeert de bal aan de voet te houden. Hariga is nu in balbezit. Hariga schiet op doel. Styszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Rakovník - Dunadan Rangers 0:6

81e minuut.
Coli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hamdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdar geeft de bal voor. Majid bereikt de bal nog maar net als eerste. Majid draait met de bal, schiet en ... Styszko bokst de bal weg. Hariga rent richting de bal. Hariga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Rakovník - Dunadan Rangers 0:7

84e minuut.
Hamdar geeft de bal voor. Hariga is nu in balbezit. Hariga passt de bal in één keer door. Majid rent richting de bal. Majid draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hariga rent richting de bal. Hariga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Rakovník - Dunadan Rangers 0:8

86e minuut.
Priambodo passt de bal met de wreef. Majid rent richting de bal. Orava rent richting de bal. Majid verovert de bal door een tackle van achteren. Majid draait met de bal, schiet en ... Styszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Majid rent richting de bal. Majid draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTAK Rakovník 51%, Dunadan Rangers 49%.
SPARTAK Rakovník - Dunadan Rangers 0:8