Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-06-19 18:36
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: akit Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1237
akit MPALADOROI
433 Tactiek 433-f1
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 34.3
zeer goed Schieten solide
zwak Passen matig
zeer goed Verdedigen zwak


4e minuut.
Bergier geeft een lange en hoge pass. Armeanca rent richting de bal. Troonen rent richting de bal. Antosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Antosiewicz draait met de bal, schiet en ... Kalitzakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Psalidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergier verovert de bal door een tackle van achteren. Katsabis verovert de bal door een tackle van achteren. Katsabis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jędrysik de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Armeanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Armeanca geeft de bal voor. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
akit - MPALADOROI 0:1

22e minuut.
Katsabis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrysik verovert de bal door een tackle van achteren. Jędrysik geeft een lange en hoge pass. Armeanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Armeanca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pyrka passt de bal met de wreef. Antosiewicz is nu in balbezit. Koulocheris verovert de bal door een tackle van achteren. Koulocheris passt de bal zonder na te denken. Andrianopoulos geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Dowgiałło met een sublieme pass. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen passt de bal zonder na te denken. Armeanca is nu in balbezit. Armeanca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Tzekos passt de bal met de wreef. Troonen is nu in balbezit. Troonen passt de bal zonder na te denken. Armeanca rent richting de bal. Armeanca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akit 50%, MPALADOROI 50%.
akit - MPALADOROI 0:1

50e minuut.
Pyrka heeft problemen om de bal te vangen. Koulocheris is nu in balbezit. Psalidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Psalidas draait met de bal, schiet en ... Galarraga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
akit - MPALADOROI 1:1

70e minuut.
Armeanca passt de bal in één keer door. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Armeanca rent richting de bal. Armeanca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
akit - MPALADOROI 1:2

77e minuut.
Pyrka speelt de bal door. Antosiewicz rent richting de bal. Antosiewicz met een sublieme pass. Troonen rent richting de bal. Troonen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Armeanca met een sublieme pass. Troonen rent richting de bal. Troonen passt de bal in één keer door. Antosiewicz rent richting de bal. Antosiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
akit - MPALADOROI 1:3

84e minuut.
Pyrka passt de bal in één keer door. Antosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Antosiewicz probeert naar een medespeler te passen. Armeanca is nu in balbezit. Armeanca schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Tzekos de bal. Troonen rent richting de bal. Troonen haalt uit met een fantastische trap. Kalitzakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akit 39%, MPALADOROI 61%.
akit - MPALADOROI 1:3