Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-07-23 12:59
  • Competitiewedstrijd: Group A
  • Stadion: Scotland Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 60000
Scotland Sakartvelo
Antoś 5-3-2 SAK Tactiek Georgia Exp
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
28 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 12
78 gemiddelde waardering 73.4
incredible Schieten excellent
outstanding Passen outstanding
incredible Verdedigen incredible


5e minuut.
Dodds passt de bal met de wreef. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair passt de bal in één keer door. Howie rent richting de bal. Howie schiet op doel. Ghelekva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Demetradze rent richting de bal. Yardley onderschept slim de pass. Sologhashvili met een sublieme pass. Howie bereikt de bal nog maar net als eerste. Howie schiet op doel. Ghelekva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Dodds rent richting de bal. Dodds passt de bal met de wreef. Sinclair probeert naar een medespeler te passen. MacLehose rent richting de bal. MacLehose haalt uit met een fantastische trap. Ghelekva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Dodds rent richting de bal. Dodds passt de bal in één keer door. Gogoberidze bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLehose verovert de bal door een tackle van achteren. MacLehose haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Gelenidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Didebulidze. Didebulidze krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Ghelekva met een sublieme pass. Chokhonelidze probeert de bal met de borst te controleren. Chokhonelidze geeft de bal voor. Sanadze maakt een snoekduik en kopt de bal. Huntly maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Douglas bereikt de bal nog maar net als eerste. Douglas passt de bal met de wreef. Howie is nu in balbezit. Howie haalt uit met een fantastische trap. Ghelekva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotland - Sakartvelo 1:0

32e minuut.
Daar is Douglas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gelenidze is nu in balbezit. Douglas onderschept slim de pass. Douglas geeft de bal voor. Howie maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Chokhonelidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Demetradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Demetradze speelt de bal door. Sanadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanadze schiet op doel. Huntly bokst de bal weg.

36e minuut.
Sinclair passt de bal met de wreef. Douglas is nu in balbezit. Douglas geeft de bal voor. Howie is nu in balbezit. Howie haalt uit met een fantastische trap. Ghelekva bokst de bal weg. MacLehose is nu in balbezit. MacLehose haalt uit met een fantastische trap. Ghelekva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Dodds speelt de bal door. Sinclair speelt de bal door. Douglas rent richting de bal. Douglas geeft een lange en hoge pass. Howie krijgt zijn hoofd ertegen. Ghelekva bokst de bal weg.

45e minuut.
Inworp. MacKeith komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scotland 24%, Sakartvelo 76%.
Scotland - Sakartvelo 1:0

47e minuut.
Douglas kopt de bal weg. Howie bereikt de bal nog maar net als eerste. Howie geeft de bal voor. Dodds is nu in balbezit. Dodds draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
MacKeith heeft problemen om de bal te vangen. Dodds speelt de bal door. Douglas rent richting de bal. Douglas geeft de bal voor. Howie springt en kopt de bal. Ghelekva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
MacColl onderschept slim de pass. MacColl passt de bal zonder na te denken. Howie rent richting de bal. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sinclair geeft een lange en hoge pass. Ghelekva probeert wanhopig de bal te grijpen. Howie krijgt zijn hoofd ertegen. Ghelekva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Didebulidze rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotland - Sakartvelo 2:0

58e minuut.
Chokhonelidze is nu in balbezit. Chokhonelidze passt de bal met de wreef. Sanadze rent richting de bal. Sanadze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotland - Sakartvelo 2:1

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacPhedron komt het veld opgelopen.

69e minuut.
MacPhedron geeft een hoge lob. MacKeith is nu in balbezit. Sologhashvili legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! MacKeith is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. MacKeith legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Sinclair heeft problemen om de bal te vangen. Sinclair geeft een lange en hoge pass. Howie kopt de bal weg. MacPhedron geeft een hoge lob. MacKeith krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotland - Sakartvelo 3:1

83e minuut.
MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoberidze rent richting de bal. MacKeith onderschept slim de pass. MacKeith haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Howie de bal onder controle te krijgen. Ghelekva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Howie speelt de bal door. MacPhedron is nu in balbezit. MacPhedron geeft de bal voor. Howie krijgt zijn hoofd ertegen. Chivadze probeert de bal aan de voet te houden. Ghelekva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Dodds passt de bal in één keer door. MacPhedron bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPhedron passt de bal in één keer door. Howie rent richting de bal. Howie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scotland 26%, Sakartvelo 74%.
Scotland - Sakartvelo 3:1