Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-07-30 10:00
  • Competitiewedstrijd: Group A
  • Stadion: Sakartvelo Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 60000
Sakartvelo România
Georgia DEF L Tactiek 5
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
4 Doelpogingen 26
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
71.6 gemiddelde waardering 85.4
zeer goed Schieten briljant
wonderbaarlijk Passen magisch
uitmuntend Verdedigen briljant


1e minuut.
Didebulidze rent richting de bal. Barbaru rent richting de bal. Barbaru geeft een lange en hoge pass. Milosteanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Ghelekva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo - România 0:1

6e minuut.
Cocei rent richting de bal. Chokhonelidze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cocei raakt geblesseerd tijdens het duel. Năstase zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Barbaru is nu in balbezit. Gogoberidze begaat een overtreding. Gogoberidze krijgt een gele kaart. Barbaru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oniṣoarã komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Chivadze speelt de bal door. Bărnuţiu speelt de bal door. Ştrudel geeft een hoge lob. Milosteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosteanu schiet op doel. Ghelekva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Oniṣoarã probeert naar een medespeler te passen. Crivac rent richting de bal. Crivac passt de bal zonder na te denken. Milosteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosteanu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Oniṣoarã kopt de bal weg. Barbaru is nu in balbezit. Barbaru geeft een hoge lob. Milosteanu rent richting de bal. Milosteanu draait met de bal, schiet en ... Ghelekva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Klungelig pakt Crivac de bal. Crivac speelt de bal door. Milosteanu is nu in balbezit. Milosteanu draait met de bal, schiet en ... Pipinashvili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Oniṣoarã geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Milosteanu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo - România 0:2

23e minuut.
Kukhilava controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Butea neemt vlug de vrije trap. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru haalt uit met een fantastische trap. Ghelekva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo - România 0:3

45e minuut.
Butea kopt de bal weg. Ştrudel met een sublieme pass. Crivac is nu in balbezit. Crivac geeft een lange en hoge pass. Barbaru springt en kopt de bal. Ghelekva bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sakartvelo 78%, România 22%.
Sakartvelo - România 0:3

46e minuut.
Stafidă komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Oniṣoarã onderschept slim de pass. Oniṣoarã passt de bal in één keer door. Crivac is nu in balbezit. Crivac geeft een lange en hoge pass. Milosteanu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Ghelekva bokst de bal weg.

49e minuut.
Chokhonelidze kopt de bal weg. Butea is nu in balbezit. Demetradze begaat een overtreding. Demetradze krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Oniṣoarã passt de bal met de wreef. Năstase rent richting de bal. Năstase geeft een lange en hoge pass. Gelenidze probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barbaru krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Năstase probeert naar een medespeler te passen. Stafidă rent richting de bal. Stafidă speelt de bal door. Milosteanu is nu in balbezit. Milosteanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Ghelekva trapt de bal weg van het doel. Chivadze kopt de bal weg. Chokhonelidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chokhonelidze geeft een hoge lob. Kukhilava heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Milosteanu is nu in balbezit. Barbaru is nu in balbezit. Barbaru schiet op doel. Gogoberidze probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Didebulidze verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Năstase zal de hoekschop nemen. Barbaru springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Milosteanu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Caramitru komt het veld opgelopen. Piţigoi komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Oniṣoarã passt de bal in één keer door. Crivac bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivac geeft een lange en hoge pass. Caramitru krijgt zijn hoofd ertegen. Ghelekva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo - România 0:4

63e minuut.
Năstase probeert naar een medespeler te passen. Crivac speelt de bal door. Stafidă is nu in balbezit. Stafidă geeft een hoge lob. Caramitru springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Chokhonelidze passt de bal zonder na te denken. Demetradze speelt de bal door. Chokhonelidze is nu in balbezit. Chokhonelidze geeft een hoge lob. Kukhilava krijgt zijn hoofd ertegen. Bărăscu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Crivac geeft een lange en hoge pass. Piţigoi is nu in balbezit. Gogoberidze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piţigoi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piţigoi komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Piţigoi passt de bal met de wreef. Năstase is nu in balbezit. Năstase geeft een lange en hoge pass. Caramitru is nu in balbezit. Caramitru haalt uit met een fantastische trap. Ghelekva bokst de bal weg.

76e minuut.
Chokhonelidze rent richting de bal. Inworp. Chivadze met de inworp. Chokhonelidze geeft de bal voor. Kukhilava maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Demetradze is nu in balbezit. Demetradze probeert naar een medespeler te passen. Kukhilava bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukhilava haalt uit met een fantastische trap. Bărăscu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Sologhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivac onderschept slim de pass. Crivac geeft een lange en hoge pass. Piţigoi krijgt zijn hoofd ertegen. Ghelekva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo - România 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sakartvelo 75%, România 25%.
Sakartvelo - România 0:5