Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-08-13 10:59
  • Competitiewedstrijd: Group A
  • Stadion: Arena Națională
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 57934
România Sakartvelo
G2 Tactiek Georgia DEF L
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
20 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
83.1 gemiddelde waardering 72.5
brilliant Schieten very good
brilliant Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


3e minuut.
Ovidiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovidiu passt de bal zonder na te denken. Cioară bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioară geeft een hoge lob. Dobrinescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Nicolaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaie passt de bal met de wreef. Cioară rent richting de bal. Cioară geeft een hoge lob. Milosteanu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Gogoberidze is nu in balbezit. Gogoberidze passt de bal met de wreef. Milosteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosteanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
România - Sakartvelo 1:0

23e minuut.
Mare met een sublieme pass. Cioară speelt de bal door. Ovidiu rent richting de bal. Milosteanu rent richting de bal. Milosteanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Ovidiu rent richting de bal. Ogăraru speelt de bal door. Cioară bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioară geeft een hoge lob. Milosteanu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Dobrinescu geeft de bal voor. Melua kopt de bal weg. Chivadze is nu in balbezit. Dobrinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrinescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Cioară speelt de bal door. Dobrinescu is nu in balbezit. Dobrinescu geeft de bal voor. Milosteanu is nu in balbezit. Milosteanu haalt uit met een fantastische trap. Ghelekva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Mare geeft een lange en hoge pass. Milosteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosteanu passt de bal zonder na te denken. Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Martin passt de bal in één keer door. Cioară rent richting de bal. Cioară passt de bal in één keer door. Dobrinescu is nu in balbezit. Dobrinescu haalt uit met een fantastische trap. Ghelekva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Năstase verovert de bal door een tackle van achteren. Mare bereikt de bal nog maar net als eerste. Mare geeft een lange en hoge pass. Milosteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosteanu draait met de bal, schiet en ... Ghelekva bokst de bal weg.

42e minuut.
Chivadze probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gelenidze de bal. Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu draait met de bal, schiet en ... Ghelekva maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
România - Sakartvelo 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: România 22%, Sakartvelo 78%.
România - Sakartvelo 2:0

46e minuut.
Crivac komt het veld opgelopen. Barbaru komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Inworp. Martin met de inworp. Ogăraru is nu in balbezit. Ogăraru geeft een lange en hoge pass. Barbaru krijgt zijn hoofd ertegen. Ghelekva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Năstase is nu in balbezit. Sanadze onderschept slim de pass. Sanadze passt de bal in één keer door. Demetradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Demetradze haalt uit met een fantastische trap. Purcaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Chivadze passt de bal zonder na te denken. Chokhonelidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chokhonelidze geeft de bal voor. Sanadze maakt een snoekduik en kopt de bal. Purcaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Năstase neemt vlug de vrije trap. Crivac kopt de bal weg. Ogăraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogăraru geeft de bal voor. Milosteanu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ghelekva probeert naar een medespeler te passen. Sanadze rent richting de bal. Sanadze draait met de bal, schiet en ... Purcaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
România - Sakartvelo 2:1

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Milosteanu stond buitenspel. Ciortea komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Gelenidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelenidze geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Martin de bal onder controle te krijgen. Demetradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Demetradze draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Ciortea passt de bal in één keer door. Crivac is nu in balbezit. Crivac geeft een hoge lob. Barbaru springt en kopt de bal. Ghelekva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
România - Sakartvelo 3:1

89e minuut.
Ovidiu met een sublieme pass. Ciortea speelt de bal door. Crivac bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivac geeft de bal voor. Barbaru krijgt zijn hoofd ertegen. Ghelekva bokst de bal weg.

90e minuut.
Martin met een snelle inworp. Ovidiu probeert naar een medespeler te passen. Martin rent richting de bal. Martin geeft een hoge lob. Milosteanu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
România - Sakartvelo 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: România 37%, Sakartvelo 63%.
România - Sakartvelo 4:1