Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-07-09 09:00
  • Competitiewedstrijd: Group J
  • Stadion: U.A.E. Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 57942
U.A.E. Suomi
trga Tactiek [5-3-2m]
44% Balbezit 56%
80% Spel op eigen helft 20%
3 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 6
68 gemiddelde waardering 77.6
uitstekend Schieten briljant
formidabel Passen uitmuntend
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


7e minuut.
Rahikainen rent richting de bal. Rahikainen probeert naar een medespeler te passen. Miinala rent richting de bal. Miinala draait met de bal, schiet en ... Mugri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.A.E. - Suomi 0:1

9e minuut.
Tommola maakt een snoekduik en kopt de bal. Hana Nayhan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Miinala rent richting de bal. Miinala haalt uit met een fantastische trap. Mugri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.A.E. - Suomi 0:2

39e minuut.
Kataja is nu in balbezit. Kataja geeft de bal voor. Tommola kopt de bal weg. Miinala rent richting de bal. Miinala haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kataja rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fahir. Kataja raakt geblesseerd tijdens het duel. Kenttä met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Tommola de bal. Tommola draait met de bal, schiet en ... Mugri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Abbas verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.A.E. 82%, Suomi 18%.
U.A.E. - Suomi 0:2

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. bin talyani stond buitenspel. Soini komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Homayoun passt de bal in één keer door. Hasan Ichya bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasan Ichya passt de bal met de wreef. bin talyani is nu in balbezit. bin talyani draait met de bal, schiet en ... Salmetvuori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Buitenspel voor AL Hareb. Goede buitenspelval van de verdediging. Uusitupa komt het veld opgelopen. Hulkkonen neemt vlug de vrije trap. Soini is nu in balbezit. Soini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
U.A.E. - Suomi 0:3

56e minuut.
Niittykoski geeft de bal voor. Fahir kopt de bal weg. Daar is Abbas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soini verovert de bal door een tackle van achteren. Soini draait met de bal, schiet en ... Mugri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Ojaharju rent richting de bal. Ojaharju met een sublieme pass. Kataja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kataja geeft een hoge lob. Uusitupa maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
AL Hareb controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Simula komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kataja heeft problemen om de bal te vangen. Kataja geeft de bal voor. Klungelig pakt Fahir de bal. Uusitupa rent richting de bal. Uusitupa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ojaharju geeft een hoge lob. Soini bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Nayhan rent richting de bal. Soini verovert de bal door een tackle van achteren. Soini draait met de bal, schiet en ... Mugri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
bin talyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasan Ichya is nu in balbezit. Hasan Ichya passt de bal zonder na te denken. AL Hareb rent richting de bal. AL Hareb schiet op doel. Salmetvuori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Rahikainen verovert de bal door een tackle van achteren. Rahikainen geeft een lange en hoge pass. Uusitupa is nu in balbezit. Uusitupa draait met de bal, schiet en ... Mugri probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Kataja heeft problemen om de bal te vangen. Kataja passt de bal met de wreef. Soini is nu in balbezit. Soini draait met de bal, schiet en ... Mugri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.A.E. - Suomi 0:4

76e minuut.
AL Fahir bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Fahir passt de bal met de wreef. AL Hareb is nu in balbezit. AL Hareb schiet op doel. Salmetvuori probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.A.E. - Suomi 1:4

79e minuut.
Fahir heeft problemen om de bal te vangen. Soini is nu in balbezit. Bdeir rent richting de bal. Soini onderschept slim de pass. Soini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mugri bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Uusitupa maakt een snoekduik en kopt de bal. Mugri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pakkanen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rahikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahikainen geeft een lange en hoge pass. Soini maakt een snoekduik en kopt de bal. Mugri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
bin Jawhar geeft de bal voor. bin talyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulkkonen onderschept slim de pass. Hulkkonen geeft een lange en hoge pass. Soini springt en kopt de bal. Mugri bokst de bal weg.

84e minuut.
bin talyani controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hulkkonen neemt vlug de vrije trap. Abbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusitupa onderschept slim de pass. Uusitupa haalt uit met een fantastische trap. Mugri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Ojaharju passt de bal met de wreef. Rahikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahikainen passt de bal in één keer door. Uusitupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusitupa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mugri probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.A.E. 78%, Suomi 22%.
U.A.E. - Suomi 1:4