Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-08-20 08:59
  • Competitiewedstrijd: Group K
  • Stadion: New Zealand Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 44462
New Zealand Nicaragua
R8523+ Tactiek Nica451v2
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
73.2 gemiddelde waardering 67.2
formidable Schieten very good
formidable Passen excellent
incredible Verdedigen excellent


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Almendarez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zugaznagarreta met een sublieme pass. Del Bosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Bosco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Del Bosco geeft de bal voor. Cocks is nu in balbezit. Anderson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anderson krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Inworp. Lynch met een snelle inworp. Bello met een sublieme pass. Del Bosco rent richting de bal. Del Bosco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
García passt de bal zonder na te denken. Cocks probeert naar een medespeler te passen. Worsley met een sublieme pass. Cocks bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocks geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand 44%, Nicaragua 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Zealand - Nicaragua 0:0

46e minuut.
Nicholas komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Zugaznagarreta onderschept slim de pass. Zugaznagarreta passt de bal in één keer door. Del Bosco rent richting de bal. Del Bosco haalt uit met een fantastische trap. Stevens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand - Nicaragua 0:1

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anderson met een snelle inworp. Bello geeft een hoge lob. Zugaznagarreta krijgt zijn hoofd ertegen. Stevens probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Inworp. Burson komt het veld opgelopen. Salas komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Worsley is nu in balbezit. Worsley passt de bal zonder na te denken. Read bereikt de bal nog maar net als eerste. Read schiet op doel. Bonilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davidson komt het veld opgelopen. Lino komt het veld opgelopen. Anderson met de inworp. Lino rent richting de bal. Davidson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Davidson krijgt een gele kaart. Lino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Lino neemt zijn aanloop. Stevens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand - Nicaragua 0:2

84e minuut.
Cocks probeert naar een medespeler te passen. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Read tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Read krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Cocks geeft een lange en hoge pass. Atkinson rent richting de bal. Villaescusa verovert de bal door een tackle van achteren. Read bereikt de bal nog maar net als eerste. Read schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand 44%, Nicaragua 56%.
New Zealand - Nicaragua 0:2