Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-07-09 13:00
  • Competitiewedstrijd: Group M
  • Stadion: al-Jazā’ir Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 40186
al-Jazā’ir USA
ALG 2 Tactiek cio-532-om
55% Balbezit 45%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
64.5 gemiddelde waardering 68.6
very good Schieten formidable
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


7e minuut.
Cleveland is nu in balbezit. Nourredine onderschept slim de pass. Nourredine geeft de bal voor. Benbouali is nu in balbezit. Benbouali draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Fahas speelt de bal door. Mekehout met een sublieme pass. Izzo is nu in balbezit. Athmani onderschept slim de pass. Athmani haalt uit met een fantastische trap. McCartney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kamler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benbouali rent richting de bal. Benbouali draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kamler geeft een lange en hoge pass. Seghir probeert naar een medespeler te passen. Nixon geeft een hoge lob. Valentino is nu in balbezit. Valentino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Cleveland is nu in balbezit. Seghir begaat een overtreding. Cleveland is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cleveland neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Mansouri probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Cleveland passt de bal in één keer door. Mansouri onderschept slim de pass. Vaught is nu in balbezit. Valentino rent richting de bal. Valentino draait met de bal, schiet en ... Saadane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Xander geeft een hoge lob. Drid probeert de bal aan de voet te houden. Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentino haalt uit met een fantastische trap. Saadane werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir - USA 0:1

36e minuut.
Mekehout kopt de bal weg. Drid is nu in balbezit. Drid passt de bal met de wreef. Benbouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Benbouali haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Vaught controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pendleton komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al-Jazā’ir 50%, USA 50%.
al-Jazā’ir - USA 0:1

54e minuut.
Boudjedra speelt de bal door. Vaught rent richting de bal. Cleveland rent richting de bal. Cleveland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir - USA 0:2

61e minuut.
Pendleton controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Guendouz komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Mekehout speelt de bal door. Benbouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobo begaat een overtreding. Benbouali wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Doeltrap. Noonan komt het veld opgelopen. Coulter komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleveland is nu in balbezit. Pendleton rent richting de bal. Cleveland rent richting de bal. Cleveland schiet op doel. Saadane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Fahas probeert naar een medespeler te passen. Seghir heeft problemen om de bal te vangen. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendleton draait met de bal, schiet en ... Saadane werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir - USA 0:3

77e minuut.
Ziaya komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Coulter is nu in balbezit. Coulter passt de bal met de wreef. Cleveland bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleveland schiet op doel. Saadane probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir - USA 0:4

89e minuut.
Seghir bereikt de bal nog maar net als eerste. Seghir geeft een hoge lob. Guendouz rent richting de bal. Guendouz draait met de bal, schiet en ... McCartney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir - USA 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al-Jazā’ir 57%, USA 43%.
al-Jazā’ir - USA 1:4