Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
USA U21 Cuba U21
433=st Tactiek 4-2-1-w-2
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
50.1 gemiddelde waardering 57.6
solid Schieten very good
solid Passen very good
good Verdedigen excellent


6e minuut.
Isham neemt vlug de vrije trap. Fuentes kopt de bal weg. Klungelig pakt Sanneh de bal. Campo rent richting de bal. Campo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Paschalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paschalis schiet op doel. Rivas onderschept slim de pass. Quail is nu in balbezit. Quail haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - Cuba U21 1:0

9e minuut.
Bell is nu in balbezit. Nicholas verovert de bal door een tackle van achteren. Phelps geeft een hoge lob. Radzinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzinsky schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Fregosi is nu in balbezit. Fregosi geeft de bal voor. Paschalis rent richting de bal. Paschalis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Nady passt de bal zonder na te denken. Fregosi is nu in balbezit. Fregosi passt de bal met de wreef. Radzinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzinsky draait met de bal, schiet en ... Ferrer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Calero is nu in balbezit. Calero probeert naar een medespeler te passen. Consuegra rent richting de bal. Consuegra schiet op doel. Isham probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grayson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA U21 63%, Cuba U21 37%.
USA U21 - Cuba U21 1:0

49e minuut.
Gentry verovert de bal door een tackle van achteren. Calero is nu in balbezit. Calero speelt de bal door. Consuegra is nu in balbezit. Consuegra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Buitenspel voor Quail. Goede buitenspelval van de verdediging. Ponce komt het veld opgelopen. Socorro maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gentry kopt de bal weg. Klungelig pakt Warren de bal. Ponce is nu in balbezit. Ponce draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Consuegra komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Nady speelt de bal door. Fregosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fregosi geeft een lange en hoge pass. Radzinsky rent richting de bal. Radzinsky haalt uit met een fantastische trap. Ferrer bokst de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reyes komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Sanneh bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes verovert de bal door een tackle van achteren. Nady tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nady krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. Rivas met een sublieme pass. Warren probeert naar een medespeler te passen. Ponce is nu in balbezit. Ponce schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Gentry de bal. Calero is nu in balbezit. Calero draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Gentry onderschept slim de pass. Gentry geeft een hoge lob. Radzinsky is nu in balbezit. Radzinsky haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA U21 49%, Cuba U21 51%.
USA U21 - Cuba U21 1:0