Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hellas U21 Bulgaria U21
Bulgaria 01 Tactiek Venezuela
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 3
57.5 gemiddelde waardering 53
very good Schieten very good
solid Passen adequate
excellent Verdedigen very good


11e minuut.
Iochev verovert de bal door een tackle van achteren. Iochev geeft de bal voor. Kabas kan de bal niet met de borst controleren. Yanev onderschept slim de pass. Yanev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Chalaris geeft een hoge lob. Parishev probeert naar een medespeler te passen. Rangelov kopt de bal weg. Iochev rent richting de bal. Iochev schiet op doel. Mountrakis bokst de bal weg. Grigorov kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Panteleev kopt de bal weg. Mitev geeft de bal voor. Chalaris kopt de bal weg. Thomopoulos rent richting de bal. Thomopoulos draait met de bal, schiet en ... Parishev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Chalaris probeert de bal aan de voet te houden. Chalaris geeft de bal voor. Rangelov heeft problemen om de bal te vangen. Emvalomenos rent richting de bal. Emvalomenos draait met de bal, schiet en ... Parishev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sponis zal de hoekschop nemen. Thomopoulos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas U21 - Bulgaria U21 1:0

37e minuut.
Rangelov passt de bal in één keer door. Iochev probeert naar een medespeler te passen. Iochev rent richting de bal. Iochev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hellas U21 - Bulgaria U21 1:1

43e minuut.
Daar is Braxos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabas geeft de bal voor. Thomopoulos is nu in balbezit. Thomopoulos draait met de bal, schiet en ... Parishev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellas U21 52%, Bulgaria U21 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hellas U21 - Bulgaria U21 1:1

48e minuut.
Inworp. Petriniotis komt het veld opgelopen.

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stoynov komt het veld opgelopen. Kounenakis komt het veld opgelopen. Genov komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Hristov is nu in balbezit. Koprivarov rent richting de bal. Koprivarov geeft een hoge lob. Iochev rent richting de bal. Iochev schiet op doel. Mountrakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Bithikotsis passt de bal in één keer door. Chalaris is nu in balbezit. Chalaris geeft een lange en hoge pass. Thomopoulos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas U21 - Bulgaria U21 2:1

67e minuut.
Genov rent richting de bal. Genov geeft een lange en hoge pass. Thomopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounenakis rent richting de bal. Kounenakis draait met de bal, schiet en ... Parishev bokst de bal weg.

70e minuut.
Chalaris controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Nousis komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Petriniotis passt de bal zonder na te denken. Kounenakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounenakis onderschept slim de pass. Kounenakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Stoynov is nu in balbezit. Stoynov passt de bal met de wreef. Yanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanev draait met de bal, schiet en ... Mountrakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hellas U21 - Bulgaria U21 2:2

83e minuut.
Mikedis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stoynov. Mikedis raakt geblesseerd tijdens het duel. Mikedis met een snel genomen vrije trap. Chalaris rent richting de bal. Chalaris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellas U21 50%, Bulgaria U21 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hellas U21 - Bulgaria U21 2:2