Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schweiz U21 Srbija U21
Breiving Tactiek 5-3-2 D
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
54.2 gemiddelde waardering 50.3
solide Schieten solide
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Schleck onderschept slim de pass. Schleck passt de bal zonder na te denken. Pfenniger is nu in balbezit. Pfenniger haalt uit met een fantastische trap. Zekić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Cocchi kopt de bal weg. Lazukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfils tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lazukić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

10e minuut.
Cantieni verovert de bal door een tackle van achteren. Cantieni met een sublieme pass. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz U21 - Srbija U21 1:0

13e minuut.
Schleck bereikt de bal nog maar net als eerste. Schleck geeft de bal voor. Jeftić is nu in balbezit. Pfenniger rent richting de bal. Pfenniger draait met de bal, schiet en ... Zekić bokst de bal weg.

14e minuut.
Lazukić verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cocchi zal de hoekschop nemen. Bonfils springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz U21 - Srbija U21 2:0

30e minuut.
Cantieni geeft een lange en hoge pass. Daar is Prlainović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonfils is nu in balbezit. Bonfils draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz U21 - Srbija U21 3:0

33e minuut.
Pantić kopt de bal weg. Alves probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karanović rent richting de bal. Karanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz U21 - Srbija U21 3:1

34e minuut.
Cantieni geeft de bal voor. Daar is Bonfils, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cocchi probeert naar een medespeler te passen. Cantieni is nu in balbezit. Cantieni geeft de bal voor. Zekić bokst de bal weg.

39e minuut.
Zec geeft een lange en hoge pass. Pantić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alves. Alves krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Prlainović verovert de bal door een tackle van achteren. Prlainović geeft de bal voor. Nussbaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanović onderschept slim de pass. Karanović draait met de bal, schiet en ... Spori bokst de bal weg. Pantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schweiz U21 53%, Srbija U21 47%.
Schweiz U21 - Srbija U21 3:1

46e minuut.
Pantić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Karanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonfils schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bonfils naar de kleedkamers voor een vroege douche. Karanović raakt geblesseerd tijdens het duel. Bešević komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Cantieni verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cantieni geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pfenniger springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Inworp. Verhüterli komt het veld opgelopen. Korsar komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Bešević met de inworp. Kolarić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nussbaum de bal. Pantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Pantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsar geeft een lange en hoge pass. Slavković rent richting de bal. Verhüterli verovert de bal door een tackle van achteren. Verhüterli schiet op doel. Zekić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cocchi met een snelle inworp. Schild bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocchi rent richting de bal. Cocchi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Cocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocchi geeft de bal voor. Bešević heeft problemen om de bal te vangen. Verhüterli onderschept slim de pass. Verhüterli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Inworp. Kecman komt het veld opgelopen. Prlainović met een snelle inworp. Cocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolarić onderschept slim de pass. Kolarić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Karanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Prlainović rent richting de bal. Schleck verovert de bal door een tackle van achteren. Karanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Lazukić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schleck bereikt de bal nog maar net als eerste. Schleck geeft een hoge lob. Verhüterli is nu in balbezit. Verhüterli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schweiz U21 44%, Srbija U21 56%.
Schweiz U21 - Srbija U21 3:1