Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schweiz U21 Hellas U21
Lacuri Tactiek Suiça
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.1 gemiddelde waardering 56.6
goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


26e minuut.
Thomopoulos onderschept slim de pass. Alves is nu in balbezit. Thomopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Thomopoulos draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz U21 - Hellas U21 0:1

42e minuut.
Sponis passt de bal met de wreef. Chalaris geeft een lange en hoge pass. Daar is Kern, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kounenakis rent richting de bal. Kounenakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz U21 - Hellas U21 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schweiz U21 53%, Hellas U21 47%.
Schweiz U21 - Hellas U21 0:2

51e minuut.
Inworp. Emvalomenos komt het veld opgelopen.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Razis komt het veld opgelopen. Marcotti komt het veld opgelopen. Cantieni komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Mikedis probeert naar een medespeler te passen. Cantieni is nu in balbezit. Cantieni geeft een hoge lob. Daar is Braxos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pfenniger rent richting de bal. Mountrakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bisaz komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Doeltrap. Godenzi met een harde bal richting middenveld. Marcotti kopt de bal weg. Klungelig pakt Cantieni de bal. Cantieni speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Marcotti onderschept slim de pass. Marcotti passt de bal met de wreef. Cantieni rent richting de bal. Cantieni met een sublieme pass. Bisaz geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz U21 - Hellas U21 1:2

76e minuut.
Cocchi passt de bal met de wreef. Bisaz is nu in balbezit. Kabas is nu in balbezit. Bisaz verovert de bal door een tackle van achteren. Bisaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nousis komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Cantieni is nu in balbezit. Inworp. Bithikotsis met de inworp. Bisaz rent richting de bal. Bisaz draait met de bal, schiet en ... Mountrakis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schweiz U21 40%, Hellas U21 60%.
Schweiz U21 - Hellas U21 1:2