Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
México U21 Venezuela U21
5.3.2.I Tactiek U21 442N
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
52.6 gemiddelde waardering 53
good Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina verovert de bal door een tackle van achteren. Urbina geeft een lange en hoge pass. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda schiet op doel. Vera bokst de bal weg.

8e minuut.
Barbosa verovert de bal door een tackle van achteren. Barbosa probeert naar een medespeler te passen. Pineda is nu in balbezit. Pineda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Ribas probeert naar een medespeler te passen. Galindo probeert naar een medespeler te passen. Esquivel is nu in balbezit. Esquivel geeft een lange en hoge pass. Barbosa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
México U21 - Venezuela U21 1:0

15e minuut.
Daar is Balam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. Maduro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Del Angel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Aristeguieta speelt de bal door. Mata rent richting de bal. Esquivel maakt een afschuwelijke overtreding. Esquivel is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

44e minuut.
Rocha geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mondragón met de inworp. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo geeft een hoge lob. Vera bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
México U21 - Venezuela U21 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: México U21 45%, Venezuela U21 55%.
México U21 - Venezuela U21 2:0

61e minuut.
Inworp. Toxqui komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Aristeguieta met de inworp. Jaspe geeft een hoge lob. Landaeta is nu in balbezit. Landaeta schiet op doel. Del Angel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
México U21 - Venezuela U21 2:1

65e minuut.
Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina geeft een lange en hoge pass. Loreto rent richting de bal. Toxqui onderschept slim de pass. Toxqui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Makoun komt het veld opgelopen. Mascareño komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urbina komt het veld opgelopen. Loreto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aristeguieta rent richting de bal. Aristeguieta speelt de bal door. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
México U21 - Venezuela U21 2:2

80e minuut.
Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina geeft een hoge lob. Toxqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Toxqui draait met de bal, schiet en ... Vera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
México U21 - Venezuela U21 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: México U21 52%, Venezuela U21 48%.
México U21 - Venezuela U21 3:2