Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uruguay U21 Venezuela U21
cascarilla(-) Tactiek U21 442T
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
3 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
51.1 gemiddelde waardering 54.9
goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


13e minuut.
Loreto met een sublieme pass. Amorebieta geeft een hoge lob. Wende is nu in balbezit. Landaeta verovert de bal door een tackle van achteren. Landaeta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Makoun geeft de bal voor. Viamont rent richting de bal. Gallardo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gallardo krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Loreto geeft een lange en hoge pass. Horta rent richting de bal. Horta geeft een lange en hoge pass. Ayma rent richting de bal. Ayma draait met de bal, schiet en ... Vera bokst de bal weg.

32e minuut.
Gallardo onderschept slim de pass. Gallardo passt de bal met de wreef. Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay U21 - Venezuela U21 0:1

45e minuut.
Landaeta controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kesman komt het veld opgelopen. Ortiz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uruguay U21 45%, Venezuela U21 55%.
Uruguay U21 - Venezuela U21 0:1

52e minuut.
Makoun onderschept slim de pass. Makoun probeert naar een medespeler te passen. Amorebieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Amorebieta geeft een lange en hoge pass. Landaeta krijgt zijn hoofd ertegen. Uzal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Daar is Panario, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Algorta rent richting de bal. Landaeta verovert de bal door een tackle van achteren. Landaeta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Uzal trapt de bal weg van het doel. Infante is nu in balbezit. Met opzet legt Fleurquin zijn tegenspeler op de grond. Fleurquin krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Ayma probeert de bal aan de voet te houden. Barragán bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barragán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Barragán neemt zijn aanloop. Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Panario met een sublieme pass. Fleurquin rent richting de bal. Fleurquin geeft een hoge lob. Horta bereikt de bal nog maar net als eerste. Horta geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Doeltrap. Marichal komt het veld opgelopen. Kanemoto komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kesman rent richting de bal. Kesman speelt de bal door. Fleurquin rent richting de bal. Fleurquin geeft de bal voor. Kanemoto maakt een snoekduik en kopt de bal. Vera bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uruguay U21 42%, Venezuela U21 58%.
Uruguay U21 - Venezuela U21 0:1