Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Türkiye U21 Brasil U21
Nederland Tactiek WC v1.1
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
55.6 gemiddelde waardering 53.5
solide Schieten goed
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Tocagaita geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bilginer met een snelle inworp. Tabu geeft een lange en hoge pass. Şekerci springt en kopt de bal. Dantas Bispo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
do Acre is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yiğitsoy. do Acre is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Torres zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Proença is nu in balbezit. Solel rent richting de bal. Proença onderschept slim de pass. Proença schiet op doel. Taner bokst de bal weg.

37e minuut.
Espinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitsoy onderschept slim de pass. Yiğitsoy passt de bal zonder na te denken. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci draait met de bal, schiet en ... Dantas Bispo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Türkiye U21 51%, Brasil U21 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Türkiye U21 - Brasil U21 0:0

46e minuut.
Ávila komt het veld opgelopen. Torga komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Şekerci verovert de bal door een tackle van achteren. Torres begaat een overtreding. Şekerci is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tabu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yakut springt en kopt de bal. Dantas Bispo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkiye U21 - Brasil U21 1:0

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alburç komt het veld opgelopen.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Şekerci stond buitenspel. Pekmezci komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Daar is Tocagaita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buitenspel voor Şekerci. Goede buitenspelval van de verdediging. Tocagaita neemt vlug de vrije trap. Proença rent richting de bal. Proença draait met de bal, schiet en ... Taner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Tocagaita is nu in balbezit. Tocagaita geeft een hoge lob. Pekmezci is nu in balbezit. Pekmezci geeft een hoge lob. Şekerci krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bilginer speelt de bal door. Alburç rent richting de bal. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkiye U21 - Brasil U21 2:0

78e minuut.
Çimşir komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Pirueta geeft een lange en hoge pass. Pekmezci geeft een hoge lob. Klungelig pakt Brauner de bal. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkiye U21 - Brasil U21 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Türkiye U21 44%, Brasil U21 56%.
Türkiye U21 - Brasil U21 3:0