Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
España U21 Bosna i Hercegovina U21
Furia 3 Tactiek z2
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
58.6 gemiddelde waardering 58.4
very good Schieten good
solid Passen excellent
formidable Verdedigen very good


19e minuut.
Pardo Calvo heeft problemen om de bal te vangen. Đuzalović is nu in balbezit. Đuzalović passt de bal in één keer door. Kotromanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotromanić haalt uit met een fantastische trap. Vila bokst de bal weg.

41e minuut.
Miñambres Pascual rent richting de bal. Miñambres Pascual passt de bal zonder na te denken. Daar is Goitia Peña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goitia Peña haalt uit met een fantastische trap. Kandasić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
España U21 - Bosna i Hercegovina U21 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: España U21 51%, Bosna i Hercegovina U21 49%.
España U21 - Bosna i Hercegovina U21 1:0

46e minuut.
García de Antona komt het veld opgelopen. Arca Vázquez komt het veld opgelopen.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arca Vázquez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kokotović probeert naar een medespeler te passen. Kotromanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotromanić schiet op doel. Vila bokst de bal weg.

55e minuut.
Inworp. Šaraba komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Miñambres Pascual bereikt de bal nog maar net als eerste. Miñambres Pascual passt de bal in één keer door. Álvarez de Eulate bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez de Eulate geeft de bal voor. García de Antona springt en kopt de bal. Kandasić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Braun rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cabaleiro. Braun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sudžum komt het veld opgelopen. Cubino komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Vena geeft een lange en hoge pass. Sudžum is nu in balbezit. Sudžum speelt de bal door. Kotromanić rent richting de bal. Kotromanić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
España U21 - Bosna i Hercegovina U21 1:1

65e minuut.
Arca Vázquez kopt de bal weg. Radan heeft problemen om de bal te vangen. Cubino rent richting de bal. Cubino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
España U21 - Bosna i Hercegovina U21 2:1

67e minuut.
Braun geeft een hoge lob. Miñambres Pascual kopt de bal weg. Dalmatin rent richting de bal. García de Antona onderschept slim de pass. García de Antona draait met de bal, schiet en ... Kandasić bokst de bal weg. García de Antona rent richting de bal. Bužimkić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! García de Antona is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. García de Antona neemt zijn aanloop.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Lotina is nu in balbezit. Sudžum verovert de bal door een tackle van achteren. Sudžum passt de bal in één keer door. Đuzalović is nu in balbezit. Đuzalović geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mikelini komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Sudžum passt de bal zonder na te denken. Kokotović is nu in balbezit. Álvarez de Eulate tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kokotović raakt geblesseerd tijdens het duel. Kokotović wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Mikelini kopt de bal weg. Đuzalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vena schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vena krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: España U21 63%, Bosna i Hercegovina U21 37%.
España U21 - Bosna i Hercegovina U21 2:1