Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slovensko U21 Chile U21
2022 4-1-3-2 Tactiek 433 aer
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 6
54.1 gemiddelde waardering 49.6
solid Schieten good
very good Passen adequate
good Verdedigen very good


9e minuut.
Mazo geeft een lange en hoge pass. Zlatkovič probeert de bal aan de voet te houden. Pailamilla geeft een hoge lob. Rosales is nu in balbezit. Rosales draait met de bal, schiet en ... Brlej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Canales de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jankech geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zlatkovič krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Toledo probeert naar een medespeler te passen. Mazo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morandé. Morandé krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Daar is Kirschner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirschner speelt de bal door. Jankech bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankech geeft de bal voor. Zlatkovič maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Debesa trapt de bal weg. Kirschner kopt de bal weg. Salas rent richting de bal. Zlatkovič onderschept slim de pass. Zlatkovič draait met de bal, schiet en ... Debesa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovensko U21 50%, Chile U21 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Slovensko U21 - Chile U21 0:0

48e minuut.
Morandé probeert naar een medespeler te passen. Blaho probeert naar een medespeler te passen. Strelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Strelec schiet op doel. Debesa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko U21 - Chile U21 1:0

60e minuut.
Kapuščinský controleert de bal met de borst. Pailamilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kapuščinský is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barra komt het veld opgelopen. Charme komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Macheo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macheo geeft een hoge lob. Pailamilla speelt de bal door. Morandé rent richting de bal. Morandé schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Klungelig pakt Mazo de bal. Morandé rent richting de bal. Mazo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mazo krijgt een gele kaart. Morandé is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gijón komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Charme probeert naar een medespeler te passen. Barra geeft een lange en hoge pass. Morandé geeft een lange en hoge pass. Gijón springt en kopt de bal. Rosales probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Slovensko U21 - Chile U21 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovensko U21 58%, Chile U21 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Slovensko U21 - Chile U21 1:1