Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slovensko U21 España U21
2022 4-1-3-2 Tactiek Furia 3
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
55.9 gemiddelde waardering 57.1
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


13e minuut.
Martín Alexandre met een snelle inworp. Miñambres Pascual is nu in balbezit. Miñambres Pascual geeft een hoge lob. Cabaleiro krijgt zijn hoofd ertegen. Štafárik heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Arenas kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kubica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strelec probeert de bal met de borst te controleren. Strelec draait met de bal, schiet en ... Vila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Blaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaho passt de bal in één keer door. Strelec rent richting de bal. Zlatkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatkovič draait met de bal, schiet en ... Vila bokst de bal weg. Strelec heeft problemen om de bal te vangen. Strelec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko U21 - España U21 1:0

44e minuut.
Nourredine geeft een hoge lob. García de Antona kopt de bal weg. Blaho heeft problemen om de bal te vangen. Cabaleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabaleiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovensko U21 54%, España U21 46%.
Slovensko U21 - España U21 1:0

46e minuut.
Poničan komt het veld opgelopen. Cubino komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Kubica onderschept slim de pass. Kubica passt de bal zonder na te denken. Zlatkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Strelec is nu in balbezit. Strelec schiet op doel. Vila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pardo Calvo geeft een lange en hoge pass. Cubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubica schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kubica naar de kleedkamers voor een vroege douche.

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Ranic de bal onder controle te krijgen. Štafárik is nu in balbezit. Cubino verovert de bal door een tackle van achteren. Cubino draait met de bal, schiet en ... Brlej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Slovensko U21 - España U21 1:1

60e minuut.
Inworp. Arca Vázquez komt het veld opgelopen. Goitia Peña komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Zlatkovič is nu in balbezit. Blaho probeert naar een medespeler te passen. Arenas rent richting de bal. Strelec onderschept slim de pass. Strelec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Miñambres Pascual is nu in balbezit. Miñambres Pascual probeert naar een medespeler te passen. Jankech bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubino verovert de bal door een tackle van achteren. Cubino haalt uit met een fantastische trap. Brlej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Poničan passt de bal met de wreef. Arca Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arca Vázquez passt de bal in één keer door. Goitia Peña rent richting de bal. Goitia Peña schiet op doel. Brlej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko U21 - España U21 1:2

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Zlatkovič stond buitenspel. Pardo Calvo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cubino is nu in balbezit. Cubino draait met de bal, schiet en ... Brlej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko U21 - España U21 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovensko U21 41%, España U21 59%.
Slovensko U21 - España U21 1:3