Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rainbow Sniffers Dark Siders
gniWX Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
39 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.5 gemiddelde waardering 17.5
solid Schieten weak
average Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Klukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klukowski passt de bal in één keer door. Wilczyk is nu in balbezit. Wilczyk schiet op doel. Villanueva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rainbow Sniffers - Dark Siders 1:0

7e minuut.
Klungelig pakt Wilczyk de bal. Spencer bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Wilczyk schiet op doel. Na een snelle pass probeert Darby de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Dunne probeert naar een medespeler te passen. Stalteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalteri passt de bal in één keer door. Wilczyk is nu in balbezit. Wilczyk draait met de bal, schiet en ... Villanueva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Spencer de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
de Rosario met de inworp. Lammie heeft problemen om de bal te vangen. Lammie passt de bal met de wreef. Daar is Stalteri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stalteri schiet op doel. Villanueva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Darby is nu in balbezit. Darby geeft een lange en hoge pass. de Rosario kopt de bal weg. Stalteri is nu in balbezit. Stalteri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Lyall geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dunne zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Felix bereikt de bal nog maar net als eerste. Felix haalt uit met een fantastische trap. Villanueva bokst de bal weg.

15e minuut.
Inworp. Felix met een snelle inworp. Meuleman rent richting de bal. Stalteri verovert de bal door een tackle van achteren. Stalteri haalt uit met een fantastische trap. Villanueva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Spencer heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rainbow Sniffers - Dark Siders 2:0

18e minuut.
Dunne speelt de bal door. Stalteri is nu in balbezit. Stalteri passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wilczyk de bal. Wilczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rainbow Sniffers - Dark Siders 3:0

25e minuut.
Stalteri speelt de bal door. Wilczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Darby begaat een overtreding. Darby krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Lammie rent richting de bal. Lammie geeft de bal voor. Darby kopt de bal weg. Daar is Wilczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilczyk draait met de bal, schiet en ... Villanueva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Darby geeft een hoge lob. Inworp. de Rosario zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wilczyk is nu in balbezit. Wilczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spencer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lyall is nu in balbezit. Felix onderschept slim de pass. Felix draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rainbow Sniffers - Dark Siders 4:0

39e minuut.
Darby heeft problemen om de bal te vangen. Wilczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczyk passt de bal met de wreef. Felix bereikt de bal nog maar net als eerste. Felix haalt uit met een fantastische trap. Villanueva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Inworp. Felix met de inworp. Dunne rent richting de bal. Stalteri is nu in balbezit. Stalteri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rainbow Sniffers - Dark Siders 5:0

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lyall met de inworp. Stalteri is nu in balbezit. Wilczyk rent richting de bal. Wilczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rainbow Sniffers - Dark Siders 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rainbow Sniffers 18%, Dark Siders 82%.
Rainbow Sniffers - Dark Siders 6:0

46e minuut.
Meuleman met een sublieme pass. Klukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klukowski geeft een lange en hoge pass. Wilczyk kan de bal niet met de borst controleren. Wilczyk draait met de bal, schiet en ... Villanueva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Stalteri schiet op doel. Spencer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Felix bereikt de bal nog maar net als eerste. Felix schiet op doel. Villanueva werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rainbow Sniffers - Dark Siders 7:0

57e minuut.
Dunne is nu in balbezit. Dunne passt de bal met de wreef. Lammie geeft een hoge lob. Wilczyk rent richting de bal. Wilczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Lammie bereikt de bal nog maar net als eerste. Meuleman met een sublieme pass. Wilczyk rent richting de bal. Wilczyk haalt uit met een fantastische trap. Villanueva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rainbow Sniffers - Dark Siders 8:0

66e minuut.
de Rosario met een snelle inworp. Lammie is nu in balbezit. Lammie met een sublieme pass. Stalteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalteri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Daar is de Rosario, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stalteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalteri passt de bal in één keer door. Wilczyk is nu in balbezit. Wilczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rainbow Sniffers - Dark Siders 9:0

75e minuut.
Stalteri probeert naar een medespeler te passen. Meuleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalteri verovert de bal door een tackle van achteren. Wilczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Wilczyk is nu in balbezit. Wilczyk draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Spencer de bal. Stalteri rent richting de bal. Stalteri schiet op doel. Villanueva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stalteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalteri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rainbow Sniffers - Dark Siders 10:0

90e minuut.
Stalteri probeert naar een medespeler te passen. Klukowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wilczyk. Wilczyk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rainbow Sniffers 20%, Dark Siders 80%.
Rainbow Sniffers - Dark Siders 10:0