Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-08-10 19:30
  • Competitiewedstrijd: Serie A
  • Stadion: San Gino
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 70953
Scarpones FC RINGHIOBOYZ
elbassotrq2 Tactiek NT.541sb.dp.BLZ
47% Balbezit 53%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
67.6 gemiddelde waardering 73.2
excellent Schieten excellent
formidable Passen outstanding
outstanding Verdedigen brilliant


13e minuut.
Üzümlü verovert de bal door een tackle van achteren. Üzümlü geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frazzetto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zarantonello geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Osial speelt de bal door. Palazzina probeert naar een medespeler te passen. Zarantonello probeert de bal aan de voet te houden. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Bottarin met een sublieme pass. Corrias bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobierajski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sobierajski krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Ardizio rent richting de bal. Ardizio geeft de bal voor. Musso is nu in balbezit. Musso draait met de bal, schiet en ... Zinni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - RINGHIOBOYZ 0:1

27e minuut.
Lenk rent richting de bal. Iannuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk onderschept slim de pass. Lenk geeft een hoge lob. Rodríguez krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Inworp. Vannay komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Üzümlü geeft de bal voor. Rodríguez controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Collasius. Collasius krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Üzümlü geeft een lange en hoge pass. Hottiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hottiger passt de bal zonder na te denken. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez schiet op doel. Pascalis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scarpones FC 43%, RINGHIOBOYZ 57%.
Scarpones FC - RINGHIOBOYZ 0:1

46e minuut.
Gmür komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Hottiger is nu in balbezit. Collasius maakt een afschuwelijke overtreding. Hottiger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vannay zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rodríguez maakt een snoekduik en kopt de bal. Pascalis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Scarpones FC - RINGHIOBOYZ 1:1

55e minuut.
Frazzetto is nu in balbezit. Frazzetto passt de bal zonder na te denken. Zarantonello geeft de bal voor. Musso maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - RINGHIOBOYZ 1:2

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łażewski komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Vannay met een sublieme pass. Daar is Hottiger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hottiger geeft de bal voor. Rodríguez springt en kopt de bal. Pascalis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Scarpones FC - RINGHIOBOYZ 2:2

84e minuut.
Łażewski onderschept slim de pass. Zarantonello bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarantonello passt de bal zonder na te denken. Łażewski geeft de bal voor. Rodríguez maakt een snoekduik en kopt de bal. Pascalis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scarpones FC 39%, RINGHIOBOYZ 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Scarpones FC - RINGHIOBOYZ 2:2