Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UE GUINARDO Go Play
4-3-3 CLASSIC Tactiek Encerrona
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
29 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
67.8 gemiddelde waardering 51
formidable Schieten solid
excellent Passen good
formidable Verdedigen good


8e minuut.
Niespodziński kopt de bal weg. Tascón kan de bal niet met de borst controleren. Menéndez Candela maakt een afschuwelijke overtreding. Menéndez Candela krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Gabrielyan geeft een lange en hoge pass. Olano bereikt de bal nog maar net als eerste. Llera Garzón onderschept slim de pass. Llera Garzón draait met de bal, schiet en ... Dehn probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Huentenao kopt de bal weg. Tascón bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Riverón. Riverón krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Gabrielyan geeft de bal voor. Yang rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kızılkan. Kızılkan krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Menéndez Candela kan de bal niet met de borst controleren. Tascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascón passt de bal met de wreef. Cubino is nu in balbezit. Cubino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fresán is nu in balbezit. Fresán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UE GUINARDO - Go Play 1:0

21e minuut.
Tascón verovert de bal door een tackle van achteren. Riverón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tascón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tascón zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cubino kopt de bal weg. Llera Garzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Llera Garzón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kantor is nu in balbezit. Huentenao onderschept slim de pass. Huentenao probeert naar een medespeler te passen. Cubino rent richting de bal. Cubino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Gabrielyan geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kantor stond buitenspel. Gogean neemt vlug de vrije trap. Fresán bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresán haalt uit met een fantastische trap. Dehn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Tascón probeert de bal met de borst te controleren. Tascón geeft een lange en hoge pass. Cubino rent richting de bal. Cubino haalt uit met een fantastische trap. Dehn werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Fresán probeert naar een medespeler te passen. Dehn speelt de bal door. Huentenao kopt de bal weg. Cubino is nu in balbezit. Cubino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UE GUINARDO 32%, Go Play 68%.
UE GUINARDO - Go Play 1:0

50e minuut.
Inworp. Kızılkan met de inworp. Huentenao bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantor verovert de bal door een tackle van achteren. Kantor draait met de bal, schiet en ... Arsyad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

54e minuut.
Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Kızılkan rent richting de bal. Kızılkan met een sublieme pass. Fresán bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresán draait met de bal, schiet en ... Dehn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UE GUINARDO - Go Play 2:0

60e minuut.
Olano verovert de bal door een tackle van achteren. Olano passt de bal zonder na te denken. Fresán rent richting de bal. Fresán schiet op doel. Dehn probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Yang probeert de bal met de borst te controleren. Yang passt de bal in één keer door. Gogean rent richting de bal. Kantor onderschept slim de pass. Kantor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Dehn met een harde bal richting middenveld. Niespodziński rent richting de bal. Niespodziński probeert naar een medespeler te passen. Fresán bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresán schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fresán is nu in balbezit. Fresán geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Llera Garzón rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UE GUINARDO - Go Play 3:0

71e minuut.
Tascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascón passt de bal in één keer door. Cubino is nu in balbezit. Fresán bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Gabrielyan speelt de bal door. Niespodziński rent richting de bal. Niespodziński geeft een lange en hoge pass. Kızılkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kızılkan schiet op doel. Dehn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubino haalt uit met een fantastische trap. Dehn bokst de bal weg. Llera Garzón is nu in balbezit. Llera Garzón draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Cubino rent richting de bal. Dehn met een sublieme pass. Fresán bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresán schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Niespodziński met de inworp. Fresán rent richting de bal. Kızılkan is nu in balbezit. Fresán bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresán haalt uit met een fantastische trap. Dehn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fresán geeft de bal voor. Cubino rent richting de bal. Cubino haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Llera Garzón de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
UE GUINARDO - Go Play 4:0

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kızılkan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fresán rent richting de bal. Fresán draait met de bal, schiet en ... Dehn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UE GUINARDO - Go Play 5:0

90e minuut.
Gogean onderschept slim de pass. Kızılkan rent richting de bal. Kızılkan met een sublieme pass. Fresán heeft problemen om de bal te vangen. Fresán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UE GUINARDO 36%, Go Play 64%.
UE GUINARDO - Go Play 5:0