Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Autostopas Tamsieji Automatai
puol Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
27% Spel op eigen helft 73%
30 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 20.7
excellent Schieten weak
adequate Passen poor
solid Verdedigen weak


1e minuut.
Znaidukas rent richting de bal. Mušankovas met een sublieme pass. Bauševičius met een sublieme pass. Dogaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Daar is Sokovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vieversys probeert naar een medespeler te passen. Maini is nu in balbezit. Maini schiet op doel. Ostreikas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Autostopas - Tamsieji Automatai 1:0

8e minuut.
Skvarčinskas geeft een lange en hoge pass. Kurmonavičius is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bauševičius. Kurmonavičius wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Slavickis wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Vieversys bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieversys passt de bal met de wreef. Dogaru rent richting de bal. Dogaru haalt uit met een fantastische trap. Ostreikas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Ostreikas bokst de bal weg. Dogaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Autostopas - Tamsieji Automatai 2:0

14e minuut.
Maini passt de bal in één keer door. Vieversys bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieversys passt de bal zonder na te denken. Maini is nu in balbezit. Maini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Sokovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieversys verovert de bal door een tackle van achteren. Vieversys speelt de bal door. Dogaru is nu in balbezit. Dogaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ostreikas trapt de bal weg. Vieversys met een sublieme pass. Maini bereikt de bal nog maar net als eerste. Maini draait met de bal, schiet en ... Ostreikas bokst de bal weg.

21e minuut.
Ostreikas probeert naar een medespeler te passen. Mušankovas heeft problemen om de bal te vangen. Mušankovas met een sublieme pass. Dogaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Autostopas - Tamsieji Automatai 3:0

22e minuut.
Rugys heeft problemen om de bal te vangen. Dogaru is nu in balbezit. Dogaru passt de bal met de wreef. Maini rent richting de bal. Maini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Maini rent richting de bal. Maini speelt de bal door. Kerbus rent richting de bal. Dogaru rent richting de bal. Dogaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Rugys rent richting de bal. Vieversys verovert de bal door een tackle van achteren. Vieversys speelt de bal door. Daar is Dogaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dogaru geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Dogaru verovert de bal door een tackle van achteren. Dogaru passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Žvironas de bal. Maini rent richting de bal. Maini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Autostopas - Tamsieji Automatai 4:0

32e minuut.
Dogaru passt de bal met de wreef. Kedikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maini verovert de bal door een tackle van achteren. Maini haalt uit met een fantastische trap. Ostreikas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Autostopas - Tamsieji Automatai 5:0

40e minuut.
Klungelig pakt Rugys de bal. Dogaru probeert naar een medespeler te passen. Bauševičius rent richting de bal. Dogaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Autostopas 32%, Tamsieji Automatai 68%.
Autostopas - Tamsieji Automatai 5:0

51e minuut.
Daar is Rugys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vieversys met een sublieme pass. Mušankovas probeert naar een medespeler te passen. Dogaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Autostopas - Tamsieji Automatai 6:0

57e minuut.
Daar is Rugys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dogaru is nu in balbezit. Dogaru passt de bal in één keer door. Maini is nu in balbezit. Maini schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Vaščiūnas is nu in balbezit. Vaščiūnas passt de bal met de wreef. Dorožkinas geeft de bal voor. Maini krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Kedikas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Autostopas - Tamsieji Automatai 7:0

67e minuut.
Bauševičius kopt de bal weg. Dogaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogaru passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Maini de bal. Maini haalt uit met een fantastische trap. Ostreikas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Autostopas - Tamsieji Automatai 8:0

69e minuut.
Sokovas onderschept slim de pass. Dorožkinas onderschept slim de pass. Dorožkinas passt de bal met de wreef. Dogaru rent richting de bal. Dogaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Autostopas - Tamsieji Automatai 9:0

75e minuut.
Maini onderschept slim de pass. Maini geeft een hoge lob. Kerbus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dogaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bauševičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauševičius geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Maini de bal. Maini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Autostopas - Tamsieji Automatai 10:0

79e minuut.
Skvarčinskas met de inworp. Sokovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokovas probeert naar een medespeler te passen. Pantalleresco verovert de bal door een tackle van achteren. Bojčev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kedikas trapt de bal weg van het doel. Kerbus kopt de bal weg. Daar is Dogaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dogaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Autostopas - Tamsieji Automatai 11:0

89e minuut.
Sokovas passt de bal zonder na te denken. Vaščiūnas is nu in balbezit. Vaščiūnas passt de bal in één keer door. Maini bereikt de bal nog maar net als eerste. Maini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Autostopas - Tamsieji Automatai 12:0

89e minuut.
Slavickis met een sublieme pass. Znaidukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaidukas met een sublieme pass. Maini rent richting de bal. Maini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Autostopas - Tamsieji Automatai 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Autostopas 23%, Tamsieji Automatai 77%.
Autostopas - Tamsieji Automatai 13:0