Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Capitano Mágico Klubi
Prässi2 Tactiek RibS
53% Balbezit 47%
27% Spel op eigen helft 73%
19 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
60.6 gemiddelde waardering 48.3
solid Schieten solid
formidable Passen solid
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Urs geeft een hoge lob. Gąsiewski rent richting de bal. Gąsiewski passt de bal zonder na te denken. Anthonissen bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthonissen schiet op doel. Khachaturyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Accorso rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vanhala. Accorso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sârbulescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Anthonissen rent richting de bal. Anthonissen draait met de bal, schiet en ... Khachaturyan bokst de bal weg.

11e minuut.
Michelsson met een sublieme pass. Boiangiu rent richting de bal. Boiangiu probeert naar een medespeler te passen. Ahokangas rent richting de bal. Ahokangas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Cabungcal geeft een hoge lob. Boiangiu kopt de bal weg. Michelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelsson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Boiangiu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Mágico Klubi 1:0

22e minuut.
Poukka met een sublieme pass. Daar is Vanhala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanhala geeft een lange en hoge pass. Daar is Boiangiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boiangiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Boiangiu speelt de bal door. Ahokangas rent richting de bal. Ahokangas passt de bal in één keer door. Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Mágico Klubi 2:0

39e minuut.
Michelsson probeert naar een medespeler te passen. Vanhala met een sublieme pass. Dramić rent richting de bal. Boiangiu verovert de bal door een tackle van achteren. Boiangiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Mágico Klubi 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Capitano 31%, Mágico Klubi 69%.
FC Capitano - Mágico Klubi 3:0

50e minuut.
Cabungcal is nu in balbezit. Cabungcal passt de bal met de wreef. Michelsson speelt de bal door. Boiangiu is nu in balbezit. Boiangiu haalt uit met een fantastische trap. Gattalet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Vanhala geeft een hoge lob. Daar is Gąsiewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peräjärvi rent richting de bal. Peräjärvi geeft een lange en hoge pass. Boiangiu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Michelsson geeft een hoge lob. Accorso rent richting de bal. Ahokangas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ahokangas krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Poukka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anthonissen controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Urpilainen maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Boiangiu kan de bal niet met de borst controleren. Boiangiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Mágico Klubi 4:0

66e minuut.
Gąsiewski rent richting de bal. Gąsiewski passt de bal met de wreef. Anthonissen rent richting de bal. Anthonissen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Mágico Klubi 4:1

69e minuut.
Daar is Rapacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michelsson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rapacz. Rapacz krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Sârbulescu is nu in balbezit. Sârbulescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Michelsson de bal. Boiangiu rent richting de bal. Boiangiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Dramić bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu begaat een overtreding. Dramić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dramić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Urpilainen geeft een lange en hoge pass. Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu schiet op doel. Gattalet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Mágico Klubi 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Capitano 23%, Mágico Klubi 77%.
FC Capitano - Mágico Klubi 5:1