Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kæleelgene JohnT
Normal Tactiek SCOTT352
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 36
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 47.4
weak Schieten very good
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen solid


5e minuut.
Bordinggaard geeft een lange en hoge pass. Ahlenfeld kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Damkjær de bal onder controle te krijgen. Drajer rent richting de bal. Drajer draait met de bal, schiet en ... Tveskov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Henneberg zal de hoekschop nemen. Wojdała maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kæleelgene - JohnT 0:1

7e minuut.
Sigurdsson passt de bal in één keer door. Lynge is nu in balbezit. Henneberg verovert de bal door een tackle van achteren. Henneberg geeft een lange en hoge pass. Langiller krijgt zijn hoofd ertegen. Tveskov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Henneberg neemt de hoekschop. Langiller springt en kopt de bal. Tveskov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Lundby passt de bal met de wreef. Drajer is nu in balbezit. Drajer passt de bal in één keer door. Langiller rent richting de bal. Langiller schiet op doel. Tveskov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Henneberg neemt de hoekschop. Langiller is nu in balbezit. Langiller haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wojdała is nu in balbezit. Wojdała haalt uit met een fantastische trap. Tveskov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Drajer probeert naar een medespeler te passen. Mølgaard heeft problemen om de bal te vangen. Drajer speelt de bal door. Langiller is nu in balbezit. Langiller draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ahlenfeld kopt de bal weg. Daar is Damkjær, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blavnsfeldt met een sublieme pass. Henneberg rent richting de bal. Henneberg geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bøje bereikt de bal nog maar net als eerste. Bøje passt de bal zonder na te denken. Mølgaard rent richting de bal. Langiller is nu in balbezit. Langiller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Mølgaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mølgaard passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wojdała de bal. Wojdała geeft een lange en hoge pass. Langiller springt en kopt de bal. Tveskov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Dyrholm is nu in balbezit. Dyrholm geeft de bal voor. Tychosen controleert de bal met de borst. Blavnsfeldt verovert de bal door een tackle van achteren. Blavnsfeldt haalt uit met een fantastische trap. Reimar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Bøje bereikt de bal nog maar net als eerste. Bøje geeft een hoge lob. Daar is Plessner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langiller rent richting de bal. Langiller haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kæleelgene - JohnT 0:2

39e minuut.
Mølgaard onderschept slim de pass. Mølgaard geeft een lange en hoge pass. Wojdała bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdała haalt uit met een fantastische trap. Tveskov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kæleelgene - JohnT 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kæleelgene 68%, JohnT 32%.
Kæleelgene - JohnT 0:3

47e minuut.
Munch probeert de bal aan de voet te houden. Wojdała kopt de bal weg. Langiller is nu in balbezit. Mølgaard is nu in balbezit. Mølgaard draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Krieger de bal onder controle te krijgen. Tveskov met een sublieme pass. Drajer speelt de bal door. Langiller rent richting de bal. Langiller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kæleelgene - JohnT 0:4

53e minuut.
Plessner is nu in balbezit. Plessner geeft de bal voor. Daar is Langiller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langiller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kæleelgene - JohnT 0:5

56e minuut.
Mølgaard onderschept slim de pass. Mølgaard speelt de bal door. Wojdała rent richting de bal. Langiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Langiller draait met de bal, schiet en ... Paal! Langiller is nu in balbezit. Langiller schiet op doel. Tveskov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wojdała bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdała schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Wojdała kopt de bal weg. Klungelig pakt Plessner de bal. Langiller rent richting de bal. Langiller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kæleelgene - JohnT 0:6

63e minuut.
Drajer kopt de bal weg. Langiller rent richting de bal. Langiller met een sublieme pass. Wojdała rent richting de bal. Wojdała haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Dyrholm probeert naar een medespeler te passen. Drajer is nu in balbezit. Damkjær rent richting de bal. Drajer verovert de bal door een tackle van achteren. Drajer geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Kæleelgene - JohnT 0:7

70e minuut.
Plessner onderschept slim de pass. Drajer kopt de bal weg. Krieger heeft problemen om de bal te vangen. Wojdała is nu in balbezit. Wojdała schiet op doel. Tveskov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Wojdała geeft de bal voor. Daar is Henneberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henneberg speelt de bal door. Langiller rent richting de bal. Langiller draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wojdała rent richting de bal. Wojdała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kæleelgene - JohnT 0:8

82e minuut.
Lynge geeft een hoge lob. Henneberg probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Krieger de bal. Wojdała bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdała haalt uit met een fantastische trap. Tveskov bokst de bal weg.

83e minuut.
Munch geeft de bal voor. Henneberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Henneberg met een sublieme pass. Langiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Langiller schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Mølgaard onderschept slim de pass. Mølgaard met een sublieme pass. Munch is nu in balbezit. Wojdała bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdała haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kæleelgene 84%, JohnT 16%.
Kæleelgene - JohnT 0:8