Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WC MUFAFA FC AHWID
takka Tactiek 4.5.1
49% Balbezit 51%
76% Spel op eigen helft 24%
5 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 54.5
adequate Schieten solid
average Passen very good
good Verdedigen average


5e minuut.
Fracassi kopt de bal weg. Klungelig pakt Alberto de bal. Uviděl met een sublieme pass. Klungelig pakt Dalnoki de bal. Dalnoki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Daar is Alberto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alberto probeert naar een medespeler te passen. Matienzo rent richting de bal. Matienzo geeft een hoge lob. Dalnoki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Klungelig pakt Yuran de bal. Uviděl rent richting de bal. Uviděl speelt de bal door. Dalnoki heeft problemen om de bal te vangen. Dalnoki draait met de bal, schiet en ... Van Tornhout bokst de bal weg. Alberto heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - FC AHWID 0:1

21e minuut.
Katers passt de bal zonder na te denken. Fracassi rent richting de bal. Yuran tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yuran krijgt een gele kaart. Fracassi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fracassi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dalnoki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - FC AHWID 0:2

27e minuut.
Van Tornhout met een sublieme pass. Daar is Marian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marian passt de bal in één keer door. Matienzo heeft problemen om de bal te vangen. Matienzo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Libanês passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fracassi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dalnoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalnoki draait met de bal, schiet en ... Van Tornhout kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Lascu onderschept slim de pass. Lascu geeft de bal voor. Hruşcă heeft problemen om de bal te vangen. Cervinski onderschept slim de pass. Cervinski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - FC AHWID 1:2

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Lascu de bal onder controle te krijgen. Holgate is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marian. Marian krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Marian speelt de bal door. Matienzo rent richting de bal. Matienzo geeft een lange en hoge pass. Daar is Dalnoki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalnoki draait met de bal, schiet en ... Van Tornhout verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Skondras heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Matienzo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dalnoki springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Marian passt de bal zonder na te denken. Matienzo speelt de bal door. Dalnoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalnoki draait met de bal, schiet en ... Van Tornhout probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - FC AHWID 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WC MUFAFA 79%, FC AHWID 21%.
WC MUFAFA - FC AHWID 1:3

48e minuut.
Fracassi passt de bal met de wreef. Uviděl rent richting de bal. Uviděl passt de bal zonder na te denken. Dalnoki is nu in balbezit. Dalnoki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fracassi neemt de hoekschop. Dalnoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalnoki haalt uit met een fantastische trap. Van Tornhout maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - FC AHWID 1:4

53e minuut.
Alberto probeert naar een medespeler te passen. Matienzo rent richting de bal. Matienzo passt de bal in één keer door. Dalnoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalnoki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - FC AHWID 1:5

57e minuut.
Marian speelt de bal door. Matienzo speelt de bal door. Dalnoki is nu in balbezit. Dalnoki draait met de bal, schiet en ... Van Tornhout werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - FC AHWID 1:6

60e minuut.
Uviděl passt de bal zonder na te denken. Dalnoki rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Katers ... Strafschop! Dalnoki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dalnoki kan niet meer verder spelen. Solís komt het veld opgelopen. Uviděl legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Fracassi is nu in balbezit. Fracassi geeft een lange en hoge pass. Daar is Katers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solís rent richting de bal. Solís draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Cervinski is nu in balbezit. Hruşcă verovert de bal door een tackle van achteren. Lascu onderschept slim de pass. Lascu haalt uit met een fantastische trap. Qishan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - FC AHWID 2:6

87e minuut.
Holgate kan de bal niet met de borst controleren. Matienzo met een sublieme pass. Uviděl met een sublieme pass. Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WC MUFAFA 74%, FC AHWID 26%.
WC MUFAFA - FC AHWID 2:6