Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MTÜ Kalad Kidurad Inglid
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Tölp bereikt de bal nog maar net als eerste. Põdra onderschept slim de pass. Põdra passt de bal zonder na te denken. Nõu is nu in balbezit. Nõu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Toom bereikt de bal nog maar net als eerste. Ainomäe onderschept slim de pass. Met opzet legt Pärt zijn tegenspeler op de grond. Pärt is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

20e minuut.
Kuldvere met een sublieme pass. Härm bereikt de bal nog maar net als eerste. Härm passt de bal zonder na te denken. Liivandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Liivandi schiet op doel. Vilo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MTÜ Kalad - Kidurad Inglid 0:1

20e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Vilo niet meer kan verder spelen. Lojus komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MTÜ Kalad 56%, Kidurad Inglid 44%.
MTÜ Kalad - Kidurad Inglid 0:1

52e minuut.
Uibopuu probeert naar een medespeler te passen. Jaagumets bereikt de bal nog maar net als eerste. Ihermann begaat een overtreding. Ihermann krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Küünal passt de bal zonder na te denken. Kuldvere rent richting de bal. Toom begaat een overtreding. Toom krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Toom bereikt de bal nog maar net als eerste. Toom geeft de bal voor. Uibopuu rent richting de bal. Liivandi verovert de bal door een tackle van achteren. Liivandi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MTÜ Kalad 69%, Kidurad Inglid 31%.
MTÜ Kalad - Kidurad Inglid 0:1