Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wolverine AC-aurora
XX MORTAL Tactiek calla perro 2
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.8 gemiddelde waardering 58.3
formidable Schieten solid
solid Passen outstanding
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Inworp. Kožukauskas met de inworp. Tornes speelt de bal door. Alibayiv rent richting de bal. Alibayiv schiet op doel. Paal! Dulanto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolverine - AC-aurora 1:0

6e minuut.
Cercel probeert naar een medespeler te passen. Franco is nu in balbezit. Franco passt de bal in één keer door. Daar is Alibayiv, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alibayiv schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Kanál speelt de bal door. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco passt de bal in één keer door. Alibayiv rent richting de bal. Alibayiv schiet op doel. Dulanto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Burt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Gniadek met een sublieme pass. Arnao bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanál tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kanál krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Gniadek geeft een lange en hoge pass. Arnao kopt de bal weg. Klungelig pakt Gabet de bal. Barrantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrantes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Gabet controleert de bal met de borst. Arnao is nu in balbezit. Khouribgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnao onderschept slim de pass. Arnao draait met de bal, schiet en ... Korotetskyy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Kožukauskas probeert naar een medespeler te passen. Alibayiv rent richting de bal. Burt begaat een overtreding. Alibayiv is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kožukauskas komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Alibayiv passt de bal met de wreef. Kožukauskas is nu in balbezit. Kožukauskas met een sublieme pass. Alibayiv is nu in balbezit. Alibayiv schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolverine 46%, AC-aurora 54%.
Wolverine - AC-aurora 1:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tornes met een snelle inworp. Kožukauskas geeft de bal voor. Alibayiv rent richting de bal. Alibayiv draait met de bal, schiet en ... Dulanto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Stella passt de bal zonder na te denken. Zatagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatagić passt de bal zonder na te denken. Arnao heeft problemen om de bal te vangen. Arnao draait met de bal, schiet en ... Korotetskyy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arnao probeert de bal met de borst te controleren. Arnao draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kanál passt de bal in één keer door. Gekos rent richting de bal. Caldera schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Caldera krijgt een gele kaart. Gekos moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gekos kan niet meer verder spelen. Pardo komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Kožukauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van Nelle. Kožukauskas raakt geblesseerd tijdens het duel. Tornes met een snel genomen vrije trap. Alibayiv maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Franco geeft een lange en hoge pass. Kožukauskas rent richting de bal. Kožukauskas passt de bal in één keer door. Alibayiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Alibayiv haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Franco zal de hoekschop nemen. Daar is Pardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alibayiv rent richting de bal. Alibayiv haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolverine 50%, AC-aurora 50%.
Wolverine - AC-aurora 1:0