Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VNSuperStar AC&FC
new Tactiek moja
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 51.6
adequate Schieten excellent
average Passen solid
weak Verdedigen excellent


9e minuut.
Chraniotis geeft een hoge lob. Lincz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincz passt de bal zonder na te denken. Andruszczak is nu in balbezit. Andruszczak haalt uit met een fantastische trap. Gia Thiện bokst de bal weg.

18e minuut.
Morientes geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dini met een snelle inworp. Faríñez geeft een lange en hoge pass. Drvar springt en kopt de bal. Gia Thiện probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Lincz is nu in balbezit. Kromp speelt de bal door. Drvar is nu in balbezit. Drvar draait met de bal, schiet en ... Gia Thiện werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VNSuperStar - AC&FC 0:1

27e minuut.
Dini rent richting de bal. Dini geeft een lange en hoge pass. Drvar kopt de bal weg. Andruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Knižnér verovert de bal door een tackle van achteren. Knižnér geeft de bal voor. Andruszczak rent richting de bal. Andruszczak haalt uit met een fantastische trap. Gia Thiện werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Andruszczak is nu in balbezit. Andruszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VNSuperStar - AC&FC 0:2

40e minuut.
Knižnér met een sublieme pass. Lincz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincz passt de bal in één keer door. Knižnér rent richting de bal. Knižnér geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Dini probeert naar een medespeler te passen. Lincz rent richting de bal. Lincz probeert naar een medespeler te passen. Drvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VNSuperStar - AC&FC 0:3

43e minuut.
Cody bereikt de bal nog maar net als eerste. Cody geeft een hoge lob. Melechowicz kopt de bal weg. Drvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VNSuperStar 78%, AC&FC 22%.
VNSuperStar - AC&FC 0:3

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Spaul komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Faríñez met een sublieme pass. Dini rent richting de bal. Dini met een sublieme pass. Andruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VNSuperStar - AC&FC 0:4

56e minuut.
Klungelig pakt Kułakowski de bal. Kułakowski geeft een hoge lob. Zachwyc controleert de bal met de borst. Andruszczak rent richting de bal. Andruszczak draait met de bal, schiet en ... Gia Thiện verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Faríñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Faríñez met een sublieme pass. Morientes rent richting de bal. Andruszczak onderschept slim de pass. Andruszczak schiet op doel. Gia Thiện verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lincz rent richting de bal. Lincz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Beaumont komt het veld opgelopen. Banker komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Leonard met een sublieme pass. Quigley rent richting de bal. Beaumont tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beaumont krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Andruszczak maakt een snoekduik en kopt de bal. Palagyi kopt de bal weg. Morientes rent richting de bal. Andruszczak onderschept slim de pass. Andruszczak draait met de bal, schiet en ... Gia Thiện probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Chraniotis geeft een hoge lob. Lincz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dini de bal. Dini geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Gia Thiện werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Morientes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lincz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VNSuperStar - AC&FC 0:5

79e minuut.
Quigley raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tanpınar komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Tanpınar is nu in balbezit. Lincz is nu in balbezit. Lincz speelt de bal door. Andruszczak is nu in balbezit. Andruszczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Beaumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaumont geeft de bal voor. Klungelig pakt Morientes de bal. Andruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszczak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VNSuperStar 78%, AC&FC 22%.
VNSuperStar - AC&FC 0:5