Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dirge Mogi Mirim
Normal Tactiek Sapão
38% Balbezit 62%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 36
weak Schieten good
weak Passen average
hopeless Verdedigen average


3e minuut.
Pataxó raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vilar komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Pelotas is nu in balbezit. Pelotas geeft een hoge lob. Garrido rent richting de bal. Garrido haalt uit met een fantastische trap. van Hofwegen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirge - Mogi Mirim 1:0

13e minuut.
Medaglia met de inworp. Navarro is nu in balbezit. Navarro geeft de bal voor. Marcenaro is nu in balbezit. Marcenaro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Alves Félix bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcenaro is nu in balbezit. Marcenaro draait met de bal, schiet en ... Almeida werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Vianna probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dirge - Mogi Mirim 1:1

21e minuut.
Navarro rent richting de bal. Navarro speelt de bal door. Marcenaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcenaro draait met de bal, schiet en ... Almeida werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirge - Mogi Mirim 1:2

26e minuut.
Firmino is nu in balbezit. Rocinha onderschept slim de pass. Rocinha speelt de bal door. Marcenaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcenaro schiet op doel. Almeida probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Pinotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lähteenperä rent richting de bal. Lähteenperä haalt uit met een fantastische trap. Almeida probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirge - Mogi Mirim 1:3

44e minuut.
Pelotas geeft de bal voor. Firmino bereikt de bal nog maar net als eerste. Firmino passt de bal zonder na te denken. Patola bereikt de bal nog maar net als eerste. Patola schiet op doel. van Hofwegen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dirge 63%, Mogi Mirim 37%.
Dirge - Mogi Mirim 1:3

47e minuut.
Lähteenperä geeft de bal voor. Pinotti verovert de bal door een tackle van achteren. Firmino kopt de bal weg. Lähteenperä is nu in balbezit. Lähteenperä haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Lähteenperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Lähteenperä geeft een lange en hoge pass. Marcenaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves Félix is nu in balbezit. Alves Félix haalt uit met een fantastische trap. Almeida bokst de bal weg.

50e minuut.
Rocinha probeert naar een medespeler te passen. Daar is Alves Félix, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alves Félix met een sublieme pass. Marcenaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcenaro draait met de bal, schiet en ... Almeida bokst de bal weg.

51e minuut.
Itaqui rent richting de bal. Itaqui geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aleluia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alves Félix geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Vianna probeert naar een medespeler te passen. Alves Félix bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves Félix passt de bal met de wreef. Lähteenperä is nu in balbezit. Lähteenperä draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Lähteenperä is nu in balbezit. Lähteenperä passt de bal met de wreef. Marcenaro is nu in balbezit. Marcenaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dirge - Mogi Mirim 1:4

60e minuut.
Navarro rent richting de bal. Schupfer rent richting de bal. Schupfer speelt de bal door. Marcenaro rent richting de bal. Marcenaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirge - Mogi Mirim 1:5

61e minuut.
Medaglia met een snelle inworp. Navarro is nu in balbezit. Navarro probeert naar een medespeler te passen. Marcenaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcenaro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Navarro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mioduszewski komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Aleluia bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleluia passt de bal met de wreef. Alves Félix bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcenaro is nu in balbezit. Marcenaro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lähteenperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Lähteenperä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dirge - Mogi Mirim 1:6

75e minuut.
Daar is Patola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcenaro onderschept slim de pass. Alves Félix is nu in balbezit. Alves Félix schiet op doel. Almeida probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Lähteenperä de bal. Lähteenperä schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirge - Mogi Mirim 1:7

78e minuut.
Klungelig pakt Paes de bal. Paes met een sublieme pass. Marcenaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Lähteenperä is nu in balbezit. Lähteenperä schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Vianna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Itaqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Schupfer onderschept slim de pass. Marcenaro is nu in balbezit. Marcenaro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Daar is Firmino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aleluia is nu in balbezit. Aleluia met een sublieme pass. Marcenaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcenaro draait met de bal, schiet en ... Almeida kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lähteenperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Lähteenperä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirge - Mogi Mirim 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dirge 76%, Mogi Mirim 24%.
Dirge - Mogi Mirim 1:8