Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-08-24 18:08
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.14
  • Stadion: Faleza Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5834
Faleza unireaalbaiulia
343 Tactiek 442
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.8 gemiddelde waardering 53.3
excellent Schieten good
adequate Passen very good
good Verdedigen excellent


4e minuut.
Groń geeft een hoge lob. Väits is nu in balbezit. Daar is Väits, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Väits haalt uit met een fantastische trap. Sutryk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - unireaalbaiulia 0:1

9e minuut.
Duru verovert de bal door een tackle van achteren. Duru probeert naar een medespeler te passen. Puiu is nu in balbezit. Puiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Faleza - unireaalbaiulia 1:1

10e minuut.
Castañeda rent richting de bal. Rynkowski rent richting de bal. Rynkowski passt de bal zonder na te denken. Puiu rent richting de bal. Puiu geeft de bal voor. Camard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Rymaszewski geeft een hoge lob. Castañeda heeft problemen om de bal te vangen. Yedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedi haalt uit met een fantastische trap. Sutryk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - unireaalbaiulia 1:2

20e minuut.
Groń verovert de bal door een tackle van achteren. Groń geeft een hoge lob. Castañeda kan de bal niet met de borst controleren. Väits is nu in balbezit. Väits draait met de bal, schiet en ... Sutryk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Väits is nu in balbezit. Väits geeft een lange en hoge pass. Sutryk bokst de bal weg.

24e minuut.
Groń onderschept slim de pass. Groń geeft een lange en hoge pass. Castañeda is nu in balbezit. Castañeda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Yedi verovert de bal door een tackle van achteren. Mârzoi onderschept slim de pass. Mârzoi probeert naar een medespeler te passen. Duru rent richting de bal. Duru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Dziamgot bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziamgot geeft de bal voor. Väits rent richting de bal. Väits draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - unireaalbaiulia 1:3

39e minuut.
Bartosiewicz geeft een lange en hoge pass. Castañeda kopt de bal weg. Väits bereikt de bal nog maar net als eerste. Väits schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - unireaalbaiulia 1:4

43e minuut.
Petrache raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Soare komt het veld opgelopen. Voiculescu met een snelle inworp. Chinchilla is nu in balbezit. Chinchilla geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faleza 50%, unireaalbaiulia 50%.
Faleza - unireaalbaiulia 1:4

47e minuut.
Voiculescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oţelea komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Dimitrie is nu in balbezit. Bartosiewicz onderschept slim de pass. Dziamgot probeert naar een medespeler te passen. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconu rent richting de bal. Castañeda verovert de bal door een tackle van achteren. Castañeda haalt uit met een fantastische trap. Sutryk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - unireaalbaiulia 1:5

64e minuut.
Väits rent richting de bal. Väits geeft de bal voor. Diaconu kan de bal niet met de borst controleren. Castañeda rent richting de bal. Castañeda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Sutryk trapt de bal weg van het doel. Yedi met een sublieme pass. Väits is nu in balbezit. Daar is Väits, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Väits draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Băluş maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rynkowski kopt de bal weg. Puiu rent richting de bal. Duru is nu in balbezit. Duru schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Dziamgot geeft de bal voor. Yedi is nu in balbezit. Yedi speelt de bal door. Väits is nu in balbezit. Väits schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Băluş heeft problemen om de bal te vangen. Väits rent richting de bal. Väits passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Puiu de bal. Chinchilla geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Klungelig pakt Castañeda de bal. Băluş rent richting de bal. Castañeda verovert de bal door een tackle van achteren. Castañeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - unireaalbaiulia 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faleza 59%, unireaalbaiulia 41%.
Faleza - unireaalbaiulia 1:6