Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-07-27 18:11
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.14
  • Stadion: Filip Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 11692
FCM Filip Turbo unireaalbaiulia
424 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 49.9
excellent Schieten good
good Passen very good
good Verdedigen very good


1e minuut.
Castañeda speelt de bal door. Dziamgot rent richting de bal. Dziamgot passt de bal zonder na te denken. Väits is nu in balbezit. Väits haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Buscan rent richting de bal. Sekielski verovert de bal door een tackle van achteren. Sekielski passt de bal zonder na te denken. Harkály rent richting de bal. Harkály schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Buscan probeert naar een medespeler te passen. Chinchilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinchilla passt de bal met de wreef. Väits bereikt de bal nog maar net als eerste. Väits haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Morin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castañeda raakt geblesseerd tijdens het duel. Castañeda met een snel genomen vrije trap. Väits springt en kopt de bal. Babini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Filip Turbo - unireaalbaiulia 0:1

22e minuut.
Sekielski rent richting de bal. Sekielski speelt de bal door. Morin met een sublieme pass. Alfieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfieri draait met de bal, schiet en ... Camard bokst de bal weg.

23e minuut.
Morin kopt de bal weg. Chinchilla kan de bal niet met de borst controleren. Alfieri rent richting de bal. Alfieri haalt uit met een fantastische trap. Camard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCM Filip Turbo - unireaalbaiulia 1:1

26e minuut.
Väits schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lelewik de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Buscan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Väits maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Inworp. Dziamgot met de inworp. Castañeda probeert naar een medespeler te passen. Dziamgot geeft een hoge lob. Väits springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Filip Turbo - unireaalbaiulia 1:2

42e minuut.
Buscan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castañeda rent richting de bal. Castañeda passt de bal zonder na te denken. Chinchilla geeft een lange en hoge pass. Väits maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Filip Turbo - unireaalbaiulia 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM Filip Turbo 56%, unireaalbaiulia 44%.
FCM Filip Turbo - unireaalbaiulia 1:3

47e minuut.
Vécsey heeft problemen om de bal te vangen. Bartosiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bartosiewicz geeft de bal voor. Väits is nu in balbezit. Väits draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Rymaszewski met een snelle inworp. Yedi probeert naar een medespeler te passen. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Väits is nu in balbezit. Väits schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Bartoszewski met een sublieme pass. Dziamgot rent richting de bal. Dziamgot met een sublieme pass. Castañeda rent richting de bal. Castañeda schiet op doel. Babini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Buscan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castañeda rent richting de bal. Morin begaat een overtreding. Castañeda raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Castañeda kan niet meer verder spelen. Botezatu komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Alfieri passt de bal in één keer door. Vécsey is nu in balbezit. Vécsey passt de bal in één keer door. Harkály bereikt de bal nog maar net als eerste. Harkály draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Rymaszewski speelt de bal door. Yedi is nu in balbezit. Yedi passt de bal in één keer door. Väits is nu in balbezit. Väits draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Filip Turbo - unireaalbaiulia 1:4

68e minuut.
Chinchilla passt de bal zonder na te denken. Väits bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelewik bereikt de bal nog maar net als eerste. Väits onderschept slim de pass. Väits haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Chinchilla kopt de bal weg. Daar is Maziarka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Väits onderschept slim de pass. Väits schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Babini met een harde bal richting middenveld. Daar is Chinchilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chinchilla kopt de bal weg. Väits rent richting de bal. Väits schiet op doel. Babini bokst de bal weg.

78e minuut.
Dębek rent richting de bal. Dębek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dziamgot met een snelle inworp. Chinchilla geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Morin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedi verovert de bal door een tackle van achteren. Yedi passt de bal met de wreef. Väits rent richting de bal. Väits draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM Filip Turbo 71%, unireaalbaiulia 29%.
FCM Filip Turbo - unireaalbaiulia 1:4