Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
croz04 MaracaiboFC
2 Tactiek ARCADE 532
43% Balbezit 57%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
58.8 gemiddelde waardering 60.3
good Schieten very good
formidable Passen good
very good Verdedigen outstanding


5e minuut.
Râpnu kopt de bal weg. Fragkiskatos is nu in balbezit. Fragkiskatos passt de bal zonder na te denken. Paaso rent richting de bal. Paaso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
croz04 - MaracaiboFC 0:1

8e minuut.
Daar is Râpnu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Râpnu probeert naar een medespeler te passen. Siriwiboon met een sublieme pass. Paaso is nu in balbezit. Paaso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Zambrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Paaso verovert de bal door een tackle van achteren. Paaso passt de bal met de wreef. Fragkiskatos rent richting de bal. Fragkiskatos haalt uit met een fantastische trap. Żydło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Inworp. Guijt met de inworp. Šopík geeft de bal voor. Vlatković maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
croz04 - MaracaiboFC 1:1

13e minuut.
Saavedra is nu in balbezit. Saavedra geeft een lange en hoge pass. Fragkiskatos is nu in balbezit. Fragkiskatos schiet op doel. Żydło werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
croz04 - MaracaiboFC 1:2

25e minuut.
Villatoro passt de bal in één keer door. Siriwiboon rent richting de bal. Siriwiboon passt de bal met de wreef. Villatoro is nu in balbezit. Villatoro geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daar is Holca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villatoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Villatoro met een sublieme pass. Paaso rent richting de bal. Paaso haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: croz04 58%, MaracaiboFC 42%.
croz04 - MaracaiboFC 1:2

46e minuut.
Ingimagnsson komt het veld opgelopen. Fragkiskatos met een sublieme pass. Paaso is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ingimagnsson. Ingimagnsson krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Villalta geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sara met een snelle inworp. Guijt bereikt de bal nog maar net als eerste. Guijt geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ingimagnsson rent richting de bal. Ingimagnsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Villatoro rent richting de bal. Villatoro passt de bal in één keer door. Paaso rent richting de bal. Fragkiskatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos schiet op doel. Żydło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: croz04 53%, MaracaiboFC 47%.
croz04 - MaracaiboFC 1:2