Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real COL F.C. MaracaiboFC
541 WING DEF Tactiek ARCADE 532 MODI
60% Balbezit 40%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 44.1
zeer goed Schieten redelijk
uitstekend Passen redelijk
uitstekend Verdedigen solide


3e minuut.
Ruttens verovert de bal door een tackle van achteren. Rebolledo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ruttens is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ruttens zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Carmona krijgt zijn hoofd ertegen. Milliner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Stoychev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoychev speelt de bal door. Vulević is nu in balbezit. Vulević geeft een lange en hoge pass. Carmona springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - MaracaiboFC 1:0

12e minuut.
Tovar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Valiente de bal. Valiente met een sublieme pass. Fragkiskatos is nu in balbezit. Fragkiskatos draait met de bal, schiet en ... Bankó bokst de bal weg.

16e minuut.
Villatoro is nu in balbezit. Tovar onderschept slim de pass. Ruttens rent richting de bal. Ruttens schiet op doel. Milliner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - MaracaiboFC 2:0

18e minuut.
Vulević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulević probeert naar een medespeler te passen. Garjelea speelt de bal door. Carmona is nu in balbezit. Carmona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - MaracaiboFC 3:0

29e minuut.
Klungelig pakt Villatoro de bal. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea geeft de bal voor. Vulević rent richting de bal. Vulević draait met de bal, schiet en ... Milliner bokst de bal weg.

32e minuut.
Villatoro kopt de bal weg. Klungelig pakt Horodinca de bal. Tovar rent richting de bal. Fragkiskatos onderschept slim de pass. Fragkiskatos draait met de bal, schiet en ... Bankó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Stoychev geeft de bal voor. Soltanov speelt de bal door. Savaresse bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona verovert de bal door een tackle van achteren. Carmona draait met de bal, schiet en ... Milliner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Labarthe geeft een hoge lob. Butto kopt de bal weg. Stoychev met een sublieme pass. Vulević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulević draait met de bal, schiet en ... Milliner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Inworp. Rosales komt het veld opgelopen. Râpnu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real COL F.C. 45%, MaracaiboFC 55%.
Real COL F.C. - MaracaiboFC 3:0

46e minuut.
Mommers rent richting de bal. Mommers geeft de bal voor. Labarthe is nu in balbezit. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Stoychev met een sublieme pass. Ruttens bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Soltanov zijn tegenspeler op de grond. Ruttens raakt geblesseerd tijdens het duel. Ruttens zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Daar is Ruttens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruttens geeft de bal voor. Rebolledo is nu in balbezit. Garjelea onderschept slim de pass. Garjelea haalt uit met een fantastische trap. Milliner bokst de bal weg.

64e minuut.
Stoychev met een sublieme pass. Ruttens rent richting de bal. Ruttens passt de bal met de wreef. Carmona rent richting de bal. Carmona draait met de bal, schiet en ... Milliner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Carmona stond buitenspel. Labarthe maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Núñez kopt de bal weg. Tovar heeft problemen om de bal te vangen. Fragkiskatos is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - MaracaiboFC 3:1

69e minuut.
Ruttens is nu in balbezit. Ruttens geeft een hoge lob. Klungelig pakt Labarthe de bal. Carmona rent richting de bal. Carmona haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. Vale e Azevedo komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Vulević kan de bal niet met de borst controleren. Valiente rent richting de bal. Vulević verovert de bal door een tackle van achteren. Vulević heeft problemen om de bal te vangen. Vulević geeft een hoge lob. Vale e Azevedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Carmona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carmona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - MaracaiboFC 4:1

82e minuut.
Labarthe geeft een lange en hoge pass. Fragkiskatos rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Horodinca ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Horodinca naar de kleedkamers voor een vroege douche. Fragkiskatos raakt geblesseerd tijdens het duel. Fragkiskatos neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Bankó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - MaracaiboFC 4:2

85e minuut.
Fragkiskatos passt de bal in één keer door. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Toro. Toro krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Rosales rent richting de bal. Stoychev verovert de bal door een tackle van achteren. Stoychev passt de bal met de wreef. Garjelea rent richting de bal. Garjelea haalt uit met een fantastische trap. Vale e Azevedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Râpnu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Garjelea raakt geblesseerd tijdens het duel. Garjelea legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real COL F.C. 45%, MaracaiboFC 55%.
Real COL F.C. - MaracaiboFC 4:2