Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaracaiboFC Petare F.C.
ARCADE 532 Tactiek 0.80.2
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
43.9 gemiddelde waardering 52.7
good Schieten very good
adequate Passen good
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Siriwiboon met een sublieme pass. Agbonavbare met een sublieme pass. Borejko speelt de bal door. Fragkiskatos is nu in balbezit. Fragkiskatos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Luna met een sublieme pass. Klungelig pakt Niinilammi de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kotja. Kotja krijgt een gele kaart. Niinilammi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rosales neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Fragkiskatos kopt de bal weg. Nawrocik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawrocik geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Valiente geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat. Núñez rent richting de bal. Núñez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - Petare F.C. 1:0

24e minuut.
Fragkiskatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo met een sublieme pass. Chávez rent richting de bal. Rebolledo onderschept slim de pass. Rebolledo geeft een lange en hoge pass. Robledo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Borejko geeft een hoge lob. Inworp. Niinilammi met de inworp. Gorun rent richting de bal. Gorun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Klungelig pakt Fragkiskatos de bal. Nawrocik begaat een overtreding. Fragkiskatos raakt geblesseerd tijdens het duel. Rosales komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Siriwiboon verovert de bal door een tackle van achteren. Siriwiboon geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fragkiskatos de bal. Fragkiskatos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Rebolledo geeft de bal voor. Nawrocik is nu in balbezit. Núñez maakt een afschuwelijke overtreding. Núñez krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Siriwiboon onderschept slim de pass. Siriwiboon passt de bal met de wreef. Núñez is nu in balbezit. Núñez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Labarthe komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Klungelig pakt Valiente de bal. Fragkiskatos rent richting de bal. Wasilewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fragkiskatos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fragkiskatos neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 55%, Petare F.C. 45%.
MaracaiboFC - Petare F.C. 1:0

48e minuut.
Nawrocik bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosales zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siriwiboon bereikt de bal nog maar net als eerste. Siriwiboon geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorun onderschept slim de pass. Gorun passt de bal in één keer door. Cabral rent richting de bal. Cabral haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Klungelig pakt Fragkiskatos de bal. Valiente bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos begaat een overtreding. Fragkiskatos krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Inworp. Savaresse komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Borejko is nu in balbezit. Gorun onderschept slim de pass. Labarthe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorun verovert de bal door een tackle van achteren. Gorun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Gorun bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbonavbare begaat een overtreding. Gorun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Niinilammi wilt de vrije trap nemen. Villatoro verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez schiet op doel. Vale e Azevedo bokst de bal weg. Gorun maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 54%, Petare F.C. 46%.
MaracaiboFC - Petare F.C. 1:0