Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Porro MaracaiboFC
Mettal Tactiek Italiaca xD
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
53.6 gemiddelde waardering 40.8
zeer goed Schieten redelijk
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Dvornik speelt de bal door. Cabeçudo is nu in balbezit. Cabeçudo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Movilescu de bal. Movilescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Núñez kopt de bal weg. Klungelig pakt Marinho de bal. Râpnu met een sublieme pass. Paaso is nu in balbezit. Paaso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Rosada passt de bal in één keer door. Cabeçudo probeert naar een medespeler te passen. Dvornik is nu in balbezit. Dvornik geeft de bal voor. Movilescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Porro - MaracaiboFC 1:0

19e minuut.
Marinho is nu in balbezit. Râpnu onderschept slim de pass. Râpnu passt de bal in één keer door. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Dvornik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosada met een sublieme pass. Dvornik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvornik geeft de bal voor. Movilescu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Rosada is nu in balbezit. Valiente is nu in balbezit. Cabeçudo onderschept slim de pass. Cabeçudo geeft de bal voor. Movilescu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Porro - MaracaiboFC 2:0

23e minuut.
Rebolledo probeert naar een medespeler te passen. Paaso is nu in balbezit. Paaso passt de bal in één keer door. Núñez is nu in balbezit. Núñez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Marinho onderschept slim de pass. Marinho geeft de bal voor. Cabeçudo probeert de bal aan de voet te houden. Rosada bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosada draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Inworp. Lelesz komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Doeltrap. Labarthe komt het veld opgelopen. Soltanov komt het veld opgelopen. Opriş komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Porro 46%, MaracaiboFC 54%.
Deportivo Porro - MaracaiboFC 2:0

47e minuut.
Dvornik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeçudo verovert de bal door een tackle van achteren. Opriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriş draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Villalta heeft problemen om de bal te vangen. Dvornik onderschept slim de pass. Dvornik met een sublieme pass. Cabeçudo rent richting de bal. Cabeçudo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Marinho passt de bal in één keer door. Dvornik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvornik passt de bal met de wreef. Opriş is nu in balbezit. Opriş schiet op doel. Milliner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Movilescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Porro - MaracaiboFC 3:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vera komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Valiente passt de bal met de wreef. Savaresse bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaresse geeft een hoge lob. Paaso bereikt de bal nog maar net als eerste. Paaso schiet op doel. Vera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Movilescu rent richting de bal. Labarthe verovert de bal door een tackle van achteren. Soltanov geeft de bal voor. Paaso rent richting de bal. Paaso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vale e Azevedo komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Dvornik is nu in balbezit. Dvornik met een sublieme pass. Opriş is nu in balbezit. Opriş schiet op doel. Vale e Azevedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Porro 53%, MaracaiboFC 47%.
Deportivo Porro - MaracaiboFC 3:0