Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaracaiboFC Deportivo Porro
@Ponk Tactiek Mettal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 56.1
solid Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen formidable


1e minuut.
Wołczyk onderschept slim de pass. Wołczyk geeft een lange en hoge pass. Rosada kopt de bal weg. Movilescu rent richting de bal. Movilescu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Cabeçudo probeert naar een medespeler te passen. Dvornik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvornik passt de bal in één keer door. Movilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Movilescu haalt uit met een fantastische trap. Milliner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Wołczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Paaso verovert de bal door een tackle van achteren. Villatoro rent richting de bal. Fragkiskatos is nu in balbezit. Fragkiskatos schiet op doel. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Casas is nu in balbezit. Lyford verovert de bal door een tackle van achteren. Lyford passt de bal zonder na te denken. Movilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Movilescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Doeltrap. Peñaranda komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Warwarczyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Villatoro onderschept slim de pass. Villatoro geeft de bal voor. Fragkiskatos springt en kopt de bal. Paal!

35e minuut.
Doeltrap. Vera met een harde bal richting middenveld. Dvornik geeft een lange en hoge pass. Movilescu springt en kopt de bal. Milliner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Cabeçudo passt de bal zonder na te denken. Lyford rent richting de bal. Lyford speelt de bal door. Movilescu is nu in balbezit. Movilescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Warwarczyn met een snelle inworp. Savaresse rent richting de bal. Dvornik verovert de bal door een tackle van achteren. Dvornik geeft een lange en hoge pass. Movilescu krijgt zijn hoofd ertegen. Milliner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 43%, Deportivo Porro 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MaracaiboFC - Deportivo Porro 0:0

46e minuut.
Carrasquel komt het veld opgelopen. Tudor komt het veld opgelopen. Opriş komt het veld opgelopen. Lelesz komt het veld opgelopen. Movilescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Opriş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fragkiskatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos draait met de bal, schiet en ... Lelesz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Râpnu geeft een lange en hoge pass. Tudor kopt de bal weg. Lyford rent richting de bal. Villatoro onderschept slim de pass. Villatoro geeft een lange en hoge pass. Lelesz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Carrasquel kopt de bal weg. Villatoro rent richting de bal. Villatoro geeft de bal voor. Klungelig pakt Fragkiskatos de bal. Fragkiskatos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Soltanov geeft een hoge lob. Inworp. Lyford met de inworp. Movilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Movilescu geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Inworp. Valiente komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Warwarczyn met de inworp. Dvornik is nu in balbezit. Dvornik geeft een lange en hoge pass. Opriş rent richting de bal. Opriş draait met de bal, schiet en ... Milliner bokst de bal weg.

70e minuut.
Valiente bereikt de bal nog maar net als eerste. Râpnu rent richting de bal. Cabeçudo begaat een overtreding. Cabeçudo krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Lyford geeft een hoge lob. Soltanov probeert de bal met de borst te controleren. Movilescu is nu in balbezit. Movilescu haalt uit met een fantastische trap. Milliner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Soltanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Movilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Soltanov. Movilescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Dvornik komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 50%, Deportivo Porro 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MaracaiboFC - Deportivo Porro 0:0